Adana Demirspor'da Kurtlar Vadisi operasyonu

14.12.2020 - 14:37 | Son Güncellenme: 14.12.2020 - 14:45

Adana Demirspor haberleri... TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'da gece yarısı yaprak dökümü yaşandı. Giresunspor yenilgisi sonrası teknik direktör Ümit Özat'la yollar ayrıldı ve yerine Cüneyt Dumlupınar getirildi. Mavi Şimşekler'de yıldız futbolcular Erkan Zengin ve Volkan Şen'den kendilerine takım bulmaları istenirken başkanvekili Metin Korkmaz da görevinden istifa etti. İşte detaylar...

Adana Demirspor'da Kurtlar Vadisi operasyonu

AJANSSPOR-ÖZEL

TFF 1. Lig'de Adana Demirspor'da deprem yaşandı.

Mavi Şimşekler'de deplasmanda alınan 2-0'lık Giresunspor mağlubiyeti sonrasında teknik direktör Ümit Özat görevinden istifa etti ve yerine Cüneyt Dumlupınar getirildi.

Erkan ve Volkan ile yollar ayrıldı

Mavi lacivertlilerde yıldız futbolcular Volkan Şen ve Erkan Zengin'den kendillerine kulüp bulmaları istenirken başkanvekili Metin Korkmaz da görevinden ayrıldı. Mavi Şimşekler'de yaşanan değişim bizlere ünlü dizi Kurtlar Vadisi'ni anımsattı.

Adana Demirspor'da başkan Murat Sancak yaşanan gelişmeleri sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaştı.

Başkan Sancak şu ifadeleri kullandı:

"Erkan Zengin ve Volkan Şen'le yapılan görüşmeden sonra kendilerine kulüp bulmaları için izin verilmiştir. Şu ana kadar emekleri için teşekkür ederiz. Camiamıza ve kendilerine hayırlı olsun. Metin Korkmaz kardeşim, o da affını isteyerek takımla ilgili görevi sona ermiştir. Yönetim Kurulu Üyesi olarak devam edecektir. Kendisine de emeklerinden dolayı teşekkür ederim."

73 transfer 6 hoca değişimi

Adana Demirspor'da 2018-2019 sezonu öncesinde görevi devralan Murat Sancak yönetimi geride kalan 2,5 sezonda 73 transfer yaptı.

Sancak geçen sürede 7 hoca değişimi yaptı.

İşte Sancak'ın çalıştığı teknik direktörler:

  • Hakan Kutlu
  • Yılmaz Vural
  • Ümit Özat (2 kez)
  • Uğur Tütüneker
  • Cüneyt Dumlupınar (2 kez )

Metin Korkmaz Başkanvekili oldu

Adana Demirspor'da yapılan transferlerde Başkan Sancak ile birlikte tek yetkili olan Metin Korkmaz ilk iki sezon idari menajerlik görevini yürütürken bu sezon öncesi kongrede yönetimde yer aldı ve başkanvekili oldu.

Taraftarlardan Korkmaz'a tepki

Alınan kötü sonuçların ardından görevinden istifa ettiğini açıklayan Korkmaz'a Mavi lacivertli taraftarlar ciddi tepki gösterdi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler