Adana Demirspor'da Dumlupınar gitti, işte hoca adayları...

19.02.2021 - 22:31 | Son Güncellenme: 20.02.2021 - 00:11

Adana Demirspor haberleri...Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, Altay maçı sonrası istifa etti. Mavi-lacivertlilerde yeni teknik direktör arayışları başladı. İşte detaylar...

Adana Demirspor'da Dumlupınar gitti, işte hoca adayları...

Salim MANAV - AJANSSPOR

TFF 1. Lig'in 22. haftasında evinde Altay’a 2-1 mağlup olan Adana Demirspor'da teknik direktör Cüneyt Dumlupınar istifa etti.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Altay maçının ardından teknik sorumlumuz Cüneyt Dumlupınar istifa ettiğini yönetim kurulumuza bildirmiştir. Adana Demirspor Yönetim Kurulu olarak Cüneyt Dumlupınar'ın istifasını kabul ediyor, verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.'' ifadeleri kullanıldı.

Basın toplantısında vedalaştı

Yeni Adana Stadı açılış maçında Altay'a mağlup olan Adana Demirspor'da Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, karşılaşma sonrası ise şu açıklamalarda bulunmuştu:

“Geçen hafta aldığımız Adana beraberliği ve bu hafta aldığımız mağlubiyet bizleri yaraladı. Yeni stat, yeni atmosfer demiştik. Altay’ın analizini de yapmıştık. Maça 2-0 mağlup durumda başladık. 2-1 kaybettik. Ne olursa olsun bu camiada beklenti çok büyük. Geçen ki Adana beraberliği ve bu mağlubiyeti camiamız kaldırmaz. Bunda tek sorumlu benim. Bu takım iyi bir takım. Başkanımızla görüşüp bu camianın önünü açmak adına ne gerekiyorsa yapacağım. 2 haftada alınan beraberlik ve mağlubiyet futbolda var ve bizim de başımıza geldi. Başkanımız bu camia için elinden geleni yapıyor. Ondan ve camiamızdan özür diliyorum. Bundan sonraki süreçte inşallah Adana Demirspor yeniden galibiyet serisi yakalayacak. Gönül isterdi ki buradaki ilk röportaj son röportaj olmasın. Benim inancım tamdır. Adana Demirspor sezon sonu Süper Lig’e çıkacaktır”

Tarık Çamdal, kadro dışı bırakıldı

Öte yandan Adana Demirspor yönetimi, geçen hafta oynanan Adanaspor derbisinde yaptığı hatalardan dolayı Tarık Çamdal'ı kadro dışı bırakma kararı almıştı.

Cüneyt Dumlupınar'ın kariyeri

2004-2006 Karşıyaka (Altyapı Sorumlusu)

2006-2007 Samsunspor (Altyapı Sorumlusu)

2007-2010 Kayserispor (Altyapı Sorumlusu)

2010-2013 Gaziantepspor (Altyapı Sorumlusu)

2013-2014 Adana Demirspor (Altyapı Sorumlusu)

2014 Kayserispor (Altyapı Sorumlusu)

2014-2015 Kayserispor

2015 Karşıyaka

2017 Çaykur Rizespor (Yrd. Teknik direktör)

2018-2020 Fatih Karagümrük (Teknik Direktör)

2020 Adana Demirspor (Sportif Direktör)

2020 Adana Demirspor (Teknik Direktör)

Cüneyt Dumlupınar'ın yerine kim gelecek? İşte hoca adayları...

Cüneyt Dumlupınar'ın görevinden ayrılmasının ardından yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Adana Demirspor'da adaylar belli oldu...

Mavi-Şimşekler listesine Samet Aybaba, İbrahim Üzülmez, İrfan Buz ve Yücel İldiz'i ekledi.

Başkan Murat Sancak adaylarla görüşme yapacak. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler