Adana Demirspor'da Vincenzo Montella: "Galibiyetin kokusunu almıştık"

Akın Ungan
26.12.2021 - 19:49 | Son Güncellenme: 26.12.2021 - 19:57

Süper Lig'de Göztepe ile Adana Demirspor karşılaştı. Berabere biten maçın ardından Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella açıklama yaptı.

Adana Demirspor'da Vincenzo Montella: "Galibiyetin kokusunu almıştık"

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Göztepe, sahasında Adana Demirspor'u ağırladı. Zorlu mücadele 1-1 berabere sonuçlandı. Maçın ardından Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, değerlendirmelerde bulundu.

"Hedeflerimize ulaşmak istiyoruz"

Maçı yorumlayan teknik adam, "Baktığınızda takımımız iyi bir maç çıkardı diye düşünüyorum. Sadece topa sahipken biraz bir şeyler yapabilirdik. Galibiyetin kokusunu da almıştık ama şanssız bir gole rakip beraberliği aldı. Puan olarak yeterli gözükse de daha fazla da yapabilirdik. Asıl sevindirici tarafın bireysel olarak oyuncularımızın gelişmesi. Adım adım ilerleyerek hedeflerimize ulaşmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Tarafların Süper Lig karneleri

Bu sonuçla Adana Demirspor, puanını 30 yaparak ligde 6. sırada yer aldı. Göztepe ise 15 puan ile 19. sırada kaldı.

Adana Demirspor geride kalan 19 haftada 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. 27 kez gol sevinci yaşarken, kalesinde ise 22 gol gördü.

Göztepe çıktığı 19 maçta 3 galibiyet, 6 beraberlik, 10 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 18 kez havalandırırken, 28 gole engel olamadı.

Senin için hazırladığımız haberler