Adana Demirspor'da yaprak dökümü sürüyor! 7. ayrılık...

Özgür Koç
31.01.2024 - 11:57 | Son Güncellenme: 31.01.2024 - 15:17

Trendyol Süper Lig ekibi Adana Demirspor'da devre arasında yaşanan yaprak dökümü sürüyor. Mavi lacivertliler Fransız orta saha Benjamin Stambouli ile yollarını ayırdı. İşte detaylar...

Adana Demirspor'da yaprak dökümü sürüyor! 7. ayrılık...

Salim MANAV - AJANSSPOR

Devre arası transfer döneminde 6 oyuncusu ile yollarını ayıran Adana Demirspor'da flaş bir karar alındı.

Stambouli'nin sözleşmesi feshedildi

Mavi lacivertliler, 2021 sezonundan bu yana kadroda yer alan, takım kaptanı 33 yaşındaki Fransız oyuncu Benjamin Stambouli'nin sözleşmesini karşılıklı anlaşarak feshetti.

Bu sezon 26 maçta oynadı

2021-22 sezonun başında Alman ekibi Schalke 04'ten bedelsiz olarak transfer edilen Stambouli, Adana Demirspor formasıyla bugüne kadar 93 karşılaşmada sahaya çıkarken 5 gol ve 10 asistlik performans sergiledi. 

Güney ekibiyle 30 Haziran 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Fransız orta saha, bu sezon 26 maçta oynadı ve 2 gol attı.

6 ayrılık yaşandı

Adana Demirspor'da kış transfer döneminde 6 futbolcu takımdan ayrıldı. Adana ekibinde Jonas Svensson, Younes, Bünyamin Balat, Arber Zeneli, Kevin Rodrigues ve Badou Ndiaye yolların ayrıldığı isimler oldu. 

Adana Demirspor ayrılığı açıkladı

Adana Demirspor, Benjamin Stambouli ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Benjamin Stambouli'nin babasının vefatı sonrasındaki süreçte ailesinin yanında olması talebi neticesinde oyuncumuzla beraber aldığımız karar doğrultusunda karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz.

Benjamin Stambouli'ye kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. 

Senin için hazırladığımız haberler