Adana Demirspor'dan ayrıldı Mbaye Diagne'nin takım arkadaşı oldu!

31.01.2024 - 21:00 | Son Güncellenme: 31.01.2024 - 21:03

Kış transfer döneminde Trendyol Süper Lig takımı Adana Demirspor'dan ayrılan Kevin Rodrigues, Suudi Arabistan 2. Ligi'ne transfer oldu. İşte detaylar.

Adana Demirspor'dan ayrıldı Mbaye Diagne'nin takım arkadaşı oldu!

AJANSSPOR HABER

Ocak ayı kış transfer sezonunda Trendyol Süper Lig takımı Adana Demirspor'la karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesheden Kevin Rodrigues, Suudi Arabistan 2. Lig takımı Al Qadsiah ile sözleşme imzaladı. Bir dönem Türkiye'de Kasımpaşa, Galatasaray ve Fatih Karagümrük formalarını terleten Mbaye Diagne'de Al Qadsiah takımında forma giyiyor.

1 Ocak'ta serbest oyuncu konumuna geçti

Sezona Adana Demirspor’da başlayan Kevin Rodrigues, yaşanan mali sorunların ardından Akdeniz ekibinden ayrılan isimler arasına yerleşti. Başarılı sol bek, 1 Ocak itibariyle serbest futbolcu pozisyonuna geçti.

Bu sezon 17 maçta forma giydi

Kariyerinde Toulouse, Dijon, Real Sociedad, Leganes, Eibar ve Rayo Vallecano formaları giymiş olan 29 yaşındaki sol bek, Adana Demirspor'daki ilk sezonunda 34 maçta 2 gol ve 5 asistlik performans sergiledi. Portekizli futbolcu bu sezon ise 17 maçta sahaya çıkarken 1 gol kaydetti.

Müslüman olmuştu

Geçen sezon Galatasaray'ın RAMS Park'ta Adana Demirspor'u 2-0 yendiği maçta ellerini semaya açarak dua ettiği görülen Portekizli futbolcu, o dönem yakın çevresine bu tercihinden ötürü son derece mutlu olduğunu ifade etti. Ayrıca Rodrigues'in de Suudi Arabistan'ı seçme nedenlerinden biri olarak bu olduğu iddia edildi.

Mbaye Diagne ile takım arkadaşı oldu

Bir dönem Türkiye'de Kasımpaşa, Galatasaray ve Fatih Kargümrük formalarını giyen Mbaye Diagne, sezon başında Fatih Karagümrük'ten ayrılarak Suudi Arabistan 2. Lig takımı Al Qadsiah'ın yolunu tuttu. Arabistan takımıyla bu sezon 18 maça çıkan Senegalli santrfor, 10 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Görev aldığı 18 maçın 1620 dakikasının 1483 dakikasında yer alan Diagne, Arabistan ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Senin için hazırladığımız haberler