Adana Demirspor, Stade Reims'ten Andreaw Gravillon'u Transfer Etti

21.07.2023 - 18:05 | Son Güncellenme: 21.07.2023 - 18:13

Adana Demirspor'da Murat Sancak yönetimi, Dorukhan Toköz transferinin ardından Stade Reims'ten Andreaw Gravillon'u kadrosuna kattı. İşte tüm detaylar.

Adana Demirspor, Stade Reims'ten Andreaw Gravillon'u Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Transferde gaza basan Murat Sancak yönetimi, bir imzayı daha duyurdu.

Adana Demirspor Andreaw Gravillon'u transfer etti

Adana Demirspor, Ligue 1 temsilcisi Stade Reims'te forma giyen Andreaw Gravillon ile anlaşma sağladı. Mavi Şimşekler, 25 yaşındaki stoperi kadrosuna kattı.

Dorukhan'dan sonra Gravillon da açıklandı

Daha önce Ajansspor'un duyurduğu Andreaw Gravillon transferi, Dorukhan Toköz ile sözleşme imzalanmasının ardından duyuruldu. Trabzonspor'dan ayrılan milli futbolcu ile 3+1 yıllık kontrat duyurusunun ardından Andreaw Gravillon da taraftarla paylaşıldı.

İlgini Çekebilir
Adana Demir, Beşiktaş ve Galatasaray'ın gözdesini kaptı!
Habere Git

3 yıllık sözleşme imzalandı

Adana Demirspor, yeni transferi ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Yapılan açıklamada, "Kulübümüz Andreaw Gravillon ile 3 yıllık resmi sözleşme imzalamıştır" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş ve Galatasaray da istedi

Guadeloupeli stoperi ara transfer döneminde ligimizin dev kulüpleri Beşiktaş ve Galatasaray da ciddi şekilde istese de oyuncu kariyerine Türkiye'de devam etmemişti.

Serie A'yı seçti

Beşiktaş ve Galatasaray'ın ilgilisinş sonuçsuz bırakan yıldız devre arasında İtalya Serie A ekibi Torino'ya kiralandı. 25 yaşındaki Gravillon burada 7 maçta forma giydi.

İlgini Çekebilir
Transfer bitti! Dorukhan Toköz Adana Demirspor'da...
Habere Git

Andreaw Gravillon'un geçen sezonki performansı

2022/23 sezonunda toplam 22 mücadeleye çıkan Andreaw Gravillon, skor katkısında bulunamadı. 25 yaşındaki savunmacı, 5 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler