Fenerbahçe’nin rakibine teklifler yağıyor

İsa Kethüda
20.06.2024 - 16:48 | Son Güncellenme: 20.06.2024 - 16:55

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. eleme turundaki rakibi İsviçre temsilcisi FC Lugano teknik direktörü Mattia Croci Torti'ye teklifler yağıyor.

Fenerbahçe’nin rakibine teklifler yağıyor

ÖZGÜR SANCAR - AJANSSPOR

Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turundaki rakibi Lugano’da teknik direktör Mattia Croci Torti başarısıyla dikkât çekiyor. 

Birçok takım Mattia Croci Torti'nin peşinde

Geçen sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Beşiktaş’ın rakibi olan ve İstanbul’daki maçta galibiyet elde eden İsviçre ekibi Lugano'yu 2018 yılından bu yana çalışan Mattia Croci Torti pek çok takımın gündemine geldi

Adana Demirspor talip oldu

İtalya ve Almanya’dan somut teklifler alan Torti’ye Adana Demirspor da talip oldu. 

Kabul etmedi

Adana Demirspor yetkilileri İsviçreli teknik direktöre kendisiyle çalışmak istediklerini söyledi; ama 42 yaşındaki çalıştırıcı Lugano ile sözleşmesi olduğunu ve gelemeyeceğini bildirdi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklama ile başka bir teknik direktör ile yola devam edeceklerini açıklamıştı.

"Başka hocalarla görüşeceğiz"

Sancak açıklamasında, "Hikmet Karaman ile sıkıntımız yok. Hikmet hoca, kulüp yönetiminde bizimle yer alabilir ama başka istediğimiz hocalar var. Onlarla görüşeceğiz. Yerli bir tane var ama onun dışında yabancı hocalarla ilgileniyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler