Adana Demirspor'dan Trabzonspor'a transfer teklifi! Yunus Mallı...

13.01.2022 - 11:03 | Son Güncellenme: 13.01.2022 - 11:11

Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği Samet Akaydın'ın takımı Adana Demirspor'dan bordo mavili kulübe transfer teklifi geldi. Detaylar haberimizde...

Adana Demirspor'dan Trabzonspor'a transfer teklifi! Yunus Mallı...

Bordo mavili takımda forma şansı bulamayan Yunus Mallı'nın devre arasında ayrılması beklenirken, tecrübeli futbolcuya son olarak Adana Demirspor talip oldu.

Güney ekibi Trabzonspor'dan kolaylık bekliyor

Fotomaç'ın haberine göre; Bordo- mavili takımda yeteri kadar süre alamayan 29 yaşındaki 10 numarayı devre arasında kadrosuna katmak isteyen Demirspor yetkilileri, Trabzon'dan kolaylık bekliyor. Mavi Şimşekler, Karadeniz devinin onay vermesi durumunda 1.79 boyundaki orta saha ile masaya oturacak.

İlgini Çekebilir
Carlos Salcedo'da flaş gelişme! G.Saray ve Trabzon...
Habere Git

Samet Akaydın takası gündeme gelebilir

Bu arada bordo-mavili yetkililer daha önce Adana Demir'den stoper Samet Akaydın'a talip olmuş ancak Başkan Murat Sancak bu transfere onay vermemişti. Akaydın'ın Yunus için yapılan görüşmelerde yeniden gündeme getirilmesi bekleniyor. 

27 yaşındaki futbolcu bu sezon Mavi Şimşeklerin formasıyla başarılı maçlar çıkardı ve yıldızını parlattı. Samet'in Adana Demir ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yunus Mallı'nın talibi çok

Bordo mavili kulübün geçtiğimiz sezonun devere arasında Wolsburg'tan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Yunus Mallı'ya Süper Lig'den Giresunspor, Kasımpaşa, Kayserispor ve Göztepe'nin talip olduğu ifade ediliyor.  

Milli Takımda 25, Trabzon'da 17 maç oynadı

A Milli Takım formasını da 25 kez giyen tecrübeli futbolcu bordo mavili formayla 17 maça çıkarken, gol ya da asist kaydetme başarısı gösteremedi.

Senin için hazırladığımız haberler