Adana Demirspor, Mert Çetin İle Görüşmelere Başladı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
07.01.2023 - 09:02 | Son Güncellenme: 07.01.2023 - 09:11

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, Samet Akaydın'ın Fenerbahçe'ye transfer olması durumunda yerini Mert Çetin ile dolduracak.

Adana Demirspor, Mert Çetin İle Görüşmelere Başladı | Transfer Haberleri

İstanbulspor'u sahasında 6-0'la geçen Adana Demirspor, ocak ayında kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Mavi Şimşekler, savunma oyuncusu Samet Akaydın'ın takımdan ayrılması durumunda yerini doldurmak için harekete geçti. 

Samet Akaydın, Fenerbahçe'ye doğru

Fanatik'te yer alan habere göre; Mavi-Lacivertliler, 4 büyüklerin peşinde olduğu Samet Akaydın’ı 3.5 milyon Euro civarı bir rakama ara transferde Fenerbahçe ’ye satmaya hazırlanıyor. 

Samet Akaydın'ın yerine Mert Çetin

Yerine gelecek stoper ise İtalya’da bulundu: Mert Çetin... Lecce’de kiralık oynayan ancak Çizme ekibinde mutlu olmayan ve ayrılmaya karar veren 26 yaşındaki oyuncu, Adana Demirspor’un ilgisine sıcak bakıyor. Oyuncuyla görüşmeler başladı.

İlgini Çekebilir
Icardi derbiye hazır: "Oynamak istiyorum"
Habere Git

Kiralık gelecek

Bonservisi Hellas Verona’da olan Mert’in ilk etapta sezon sonuna kadar kiralanması planlanıyor. 2019’da 4,3 milyon Euro bonservis bedeliyle Gençlerbirliği’nden Roma’ya giden Mert, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Kayserispor’da görev yapmıştı.

1 maçta forma giydi

Hellas Verona ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 26 yaşındaki milli oyuncu, kiralandığı Lecce'de bu sezon sadece 1 maçta forma giydi ve 21 dakika sahada kaldı.

Adana Demirspor'un rakibi Başakşehir

Adana Demirspor, Süper Lig'in 18. haftasında Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak. 9 Ocak Pazartesi günü oynanacak karşılaşma saat 17.00'de başlayacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor Avrupa'ya gidemeyebilir!
Habere Git

Mavi Şimşekler ligde topladığı 30 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler