Adana Demirspor'dan Ümit Özat açıklaması

02.07.2019 - 01:20 | Son Güncellenme: 01.07.2019 - 22:21

Adana Demirspor'dan Ümit Özat açıklaması! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Ümit Özat'ın görevden alınacağına iddiaları hakkında bir açıklama yaptı.

Adana Demirspor'dan yapılan açıklama şu şekilde:

Bugün akşam saatlerinde ulusal bir spor gazetesinin İnternet sitesinde teknik direktörümüz Ümit Özat’ın görevden alınacağına dair haberler yer almaktadır. Hatırlanacağı üzere Teknik Direktörümüz Ümit Özat ile lig maçlarımız devam ederken aynı zamanda Play-Off maçları oynanmadan önce, hocamız ile yeni sözleşme imzalandığını ve 2019-2020 sezonunda takımımızın başında olacağını spor kamuoyuna duyurmuştuk. 

Bu tarz hayal ürünü haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan ve camiamızdan hassasiyetle rica ediyoruz. Hocamız dün Adana’ya gelmiş ve 2019-2020 futbol sezonunun ilk antrenmanda takımın başında yer almıştır. Yeni sezonda birlik ve beraberlik içinde her şartta takımımıza destek olarak şampiyonluk hasretine son vermek istiyoruz. Adana Demirspor Ailesine zarar vermek isteyenlere fırsat vermeyelim. Murat SANCAK Adana Demirspor Kulüp Başkanı

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler