Adana Demirsporlu Arijanet Muric ve Stambouli'den maç sonu açıklamalar

Feride Kara
17.04.2022 - 18:25 | Son Güncellenme: 17.04.2022 - 18:31

Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasında Kasımpaşa, sahasında Adana Demirspor’u 4-0 mağlup etti. Maçın ardından Arijanet Muric ve Stambouli açıklama yaptı.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Kasımpaşa ile Adana Demirspor karşılaşmasını ev sahibi Kasımpaşa 4-0'lık skorla kazandı. Kasımpaşa'nın golleri 11. dakikada Doğucan Haspolat, 45+1.dakikada ve 63. dakikada Muleka, 73.dakikada penaltıdan Umut Bozok'tan geldi. Maçın ardından Adana Demirsporlu Arijanet Muric ve Stambouli açıklama yaptı.

İlgini Çekebilir
Mustafa Kapı'dan 15 saniyede penaltı
Habere Git

Kırmızı kart mazeret değil

Stambouli: "Kasımpaşa maça çok iyi başladı. Onlar 2-0'ı yakaladıktan sonra 10 kişi kaldık ve bu bizim için kolay olmadı. Pozitif düşünmek kolay değil ama pozitif olmak zorundayız. Bu skordan dolayı taraftarlarımızdan da özür diliyoruz. Kırmızı kart hakkında...Bu futbol, futbolu içerisinde az kişiyle mücadele etmekte var. Ben bunu mazeret olarak kabul edemem."

Elimizden geleni yaptık

Muric: "Kasımpaşa maça iyi başladı diyebilirim. 10 kişi kaldıktan sonra bizim için iyi olmadı. Ama yine elimizden geleni yaptık. Bundan sonra yapmamız gereken önümüzdeki maçlara bakmak." dedi
  

Senin için hazırladığımız haberler