Adana Demirsporlu futbolcular Bursa galibiyetini değerlendirdi! 'Tek bir 90 dakikamız kaldı'

26.07.2020 - 23:45 | Son Güncellenme: 26.07.2020 - 23:49

Son dakika Adana Demirspor haberleri... Mavi Şimşekler'de Volkan Şen, Rassoul ve Mehmet Uslu, Bursaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. TFF 1. Lig Play-off yarı final ikinci maçında Bursaspor'u mağlup eden Adana Demir, finale kaldı. İşte futbolcuların karşılaşma sonrası değerlendirmeleri...

Adana Demirsporlu futbolcular Bursa galibiyetini değerlendirdi! 'Tek bir 90 dakikamız kaldı'

TFF 1. Lig Play-Off Yarı Final son maçında Adana Demirspor evinde Bursaspor’u 4-1 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte mavi-lacivertli ekip finalde Fatih Karagümrük’ün rakibi oldu.

Karşılaşmanın ardından futbolcular, Bursa galibiyetini değerlendirdi.

Tecrübeli futbolcu Volkan Şen, "Sahada olmak istedim çünkü 2 final maçımız var. Fedakarlık yapmalıyız. Sahada istediklerimi yaptım ve hiç yorulmamış gibiyim. 27 yıllık bir hasretimiz var. Artık finale odaklanmalıyız. Sonunda inşallah kazanan taraf biz oluruz. Bu galibiyeti Metin Korkmaz'a ve başkanımıza armağan ediyoruz. Her şeye rağmen şampiyon olacağız. Berk'i çok seviyorum. Sahaya girerken ona nasıl oynaması gerektiğini anlattım ve çok güzel bir gol attı'' şeklinde konuştu.

Senegalli futbolcu Joher Rassoul ise, "Söylenecek çok fazla bir şey yok. Çok iyi oynadık ve kazandık. Bu zaferi Metin Korkmaz'a ve başkanımıza armağan ediyoruz. Finalde karşımıza kim çıkarsa çıksın kazanacağız" dedi.

Son olarak söz alan Mehmet Uslu ise, takımının finale yükselmesini şu sözlerle değerlendirdi:

"Dün ceza alan Metin Korkmaz'a bu galibiyet armağan olsun. Saha kenarlarında Burak ve Tayfur gibi önemli oyuncuları vardı. Ben bugün biraz daha savunma yönümü ön plana çıkardım. Rakibimizin bir önemi yok. Tek bir 90 dakikamız kaldı ve bu hasreti bitireceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler