Adana Demirsporlu Maestro'ya Barcelona'nın ardından Sevilla talip oldu

30.07.2024 - 08:24 | Son Güncellenme: 30.07.2024 - 08:38

Adana Demirspor'un 20 yaşındaki Angolalı ön liberosu Antonio Simao Muanza'ya (Maestro) Avrupa'dan teklif yağıyor. İşte detaylar...

Adana Demirsporlu Maestro'ya Barcelona'nın ardından Sevilla talip oldu

AJANSSPOR - HABER

Adana Demirspor'un geçtiğimiz sezon devre arasında Portekiz ekibi Benfica'nın B takımından 500 bin euro karşılığında kardrosuna kattığı Maestro'ya Avrupa devleri talip oldu.

Barcelona'nın teklifi reddedildi

Barcelona, Adana Demirspor ile 2026 Haziran ayı sonuna kadar sözleşmesi bulunan Angolalı orta saha için teklif yaptı. Katalan ekibinin, menajeri aracılığıyla Maestro'ya B takımdan oynatmak için yaptığı teklif oyuncu cephesinden reddedildi.

Sevilla, Parma ve Maccabi de istiyor

Haberin detayında 1.73 boyundaki ön libero ile Barcelona'nın dışında 3 takım daha ilgileniyor. İspanya'dan Sevilla, İtalya'dan Parma ve İsrail'den Maccabi Tel-Aviv'in de Maestro için devrede olduğu kaydedildi.

En ciddi aday Sevilla

Talipleri arasında özellikle Sevilla'nın oyuncunun menajeriyle görüşmelerde bulunduğu ve opsiyon da içeren 3 yıllık bir sözleşme teklifinde bulunduğu aktarılıyor. İspanyol ekibinin Adana Demirspor'a da bir teklif yaptığı aktarıldı. (Fanatik)

13 maçta forma giydi

Maestro, geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Benfica B takımı ile 9 maçta 3 gol ve 1 asistlik Adana Demirspor ile sezonun ikinci yarısında ise 13 maçta 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler