Adana Demirspor’un David Luiz transferindeki rakibi Real Madrid

31.07.2021 - 00:23 | Son Güncellenme: 31.07.2021 - 00:33

Son dakika transfer haberleri... Real Madrid yönetimi, Adana Demirspor'un transfer listesindeki David Luiz'le ilgileniyor. İşte detaylar...

Adana Demirspor’un David Luiz transferindeki rakibi Real Madrid

AJANSSPOR - HABER

 

En son İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal'de forma giyen David Luiz'in talipleri her geçen gün artıyor. Tecrübeli savunma oyuncusu için bu kez Real Madrid devreye girdi. Sergio Ramos ve Raphael Varan'ı PSG ve Manchester United'a kaptıran başkent temsilcisi, savunmadaki boşluğu Luiz'le doldurma niyetinde. 

Savunmaya Luiz takviyesi

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, David Alaba transferine rağmen Varane ve Ramos kayıplarından ötürü yönetimden üst düzey savunma oyuncusu talep etti. Transfer limitlerinden ötürü zor günler yaşayan Madrid, rotayı David Luiz'e kırdı. İngiltere merkezli Sportsmole, Real Madrid'in David Luiz'le temasa geçtiğini yazdı. 

Başkan Sancak yalanladı

Yaz transfer sezonunun ilk günlerinden beri Adana Demirspor'la anılan David Luiz'e ilişkin, Başkan Murat Sancak'tan net bir açıklama geldi. Başkan Sancak: "Anlaşma sağlandı haberleri yalan. David Luiz haberleri külliyen yalan, yeter artık! Enteresan olan bunlardan benim neden haberim yok?" diye konuştu.

David Luiz'in istatistikleri

1 Temmuz 2021'de serbest kalan David Luiz, geçtiğimiz yıl Arsenal formasıyla 30 maça çıkarken 2 kez fileleri havalandırmayı bilmişti. Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olan oyuncu, kariyeri boyunca Benfica; Chelsea, Paris Saint-Germain ve Arsenal gibi takımların formasını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler