Adana Demirspor’dan flaş Süper Lig açıklaması: "Haksızlık!"

25.08.2020 - 18:14 | Son Güncellenme: 25.08.2020 - 18:14

Adana Demirspor’un Başkanı Murat Sancak, Süper Lig taleplerinin reddedilmesinin hemen ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İşte detaylar...

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor’un Başkanı Murat Sancak, resmi olmayan açıklamalara göre Süper Lig taleplerinin reddedildiğini duyurdu.

TFF 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor, Play-Off finalinde penaltılarda Fatih Karagümrük’e kaybederek Süper Lig’e çıkma umutlarını kaybetti. Bu arada ligden düşmenin bu sene kaldırılması üzerine sosyal medyada büyük bir kampanya başladı. Ardından birçok kulüp geçen ay TFF’ye başvuru yaparak Adana Demirspor’un Süper Lig’e alınıp ligin 22 takımla oynanmasını istedi.

TFF de başvuruyu reddedip ligin 21 takımla devam edeceğini açıkladı. Kurban Bayramı sonrası TFF’ye tekrar başvuran mavi-lacivertli ekip, beklemeye başladı. Adana Demirspor’un Başkanı Murat Sancak bugün sosyal medyadan yaptığı açıklamada resmi olmayan açıklamalara göre Süper Lig’e alınmadıklarını duyurdu.

Başkan Sancak’ın açıklaması şu şekilde;

"İnşallah şampiyon olup çıkarız"

“Çok değerli Adana Demirspor taraftarları TFF resmi olmayan kararına göre Süper Lig 21 takımla devam edecek. Yani Adana Demirspor Süper Lig’e alınmadı hayırlısı olsun. Kaldığımız yerden devam edip inşallah şampiyon olup çıkarız. Daha sonra bu konularla alakalı bir basın toplantısı yapacağım. 

"Haksızlık!"

Sen 3 kulübü para harcatmadan şampiyon ilan edip çıkartıyorsan, final oynayan 120 dakika 5+5'te penaltılarda eşitlik, şanssız bir vuruşla Süper lige çıkamayan takımı 22. takım olarak alınmıyorsa diyecek tek bir söz var. Haksızlık! Ama canları sağ olsun. Sıfırdan başlar ve çıkar Adana Demirspor.

Senin için hazırladığımız haberler