Adana Demirspor’un transferdeki yeni hedefi milli kaleci

17.07.2021 - 23:27 | Son Güncellenme: 18.07.2021 - 00:42

Transferin en hareketli takımlarından Adana Demirspor’un futbol hayatını Belçika’da sürdüren milli kaleci Sinan Bolat’a talip olduğu öne sürüldü.

Adana Demirspor’un transferdeki yeni hedefi milli kaleci

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’e yükselen Adana Demirspor transfer haberleri ile gündemden düşmüyor.  Kadrosunu Mario Balotelli, Younes Belhanda ve Britt Assombolanga gibi yıldızlar ile güçlendiren Güney temsilcisi yeni hamleler peşinde. 

Sinan Bolat 12 kez milli oldu

Vole’den Yağız Sabuncuoğlu’nun iddiasına göre, Adana Demirspor, tecrübeli kaleci Sinan Bolat'ı kadrosuna katmak istiyor. 12 kez A Milli Takım’ın kalesini koruyan gurbetçi file bekçisi kariyerine Belçika’da devam ediyor. 

Gent'in kalesini koruyor

Bir dönem ülkemizde de yer alan ve Galatasaray forması giyen Sinan Bolat geçtiğimiz sezon Royal Antwerp’ten Gent’e transfer olmuştu. 32 yaşındaki eldiven Belçika Jupiler League ekibi ile geride kalan sezonda 31 maça çıktı ve istikrarlı bir görüntü sergiledi.  

Transferde hız kesmiyorlar

Süper Lig’de iddialı br sezona hazırlanan Adana Demirspor, Sinan Bolat’ı da transfer ederse sansasyonel bir hamle daha gerçekleştirmiş olacak. Öte yandan mavi-lacivertlilerin adı Arsenal'den ayrılan dünyaca ünlü Brezilyalı stoper David Luiz ile anılmaya da devam ediyor.  

 

Senin için hazırladığımız haberler