Adanaspor - Samsunspor: 1-0 (MAÇ SONUCU ÖZET)

Akın Ungan
21.04.2022 - 18:50 | Son Güncellenme: 21.04.2022 - 18:59

TFF 1. Lig'de Adanaspor ile Samsunspor karşılaştı. Maçı 1-0 Adanaspor kazandı. Puan durumunda Adanaspor, Samsunspor'un önüne geçerek 8. sıraya yerleşti.

Adanaspor - Samsunspor: 1-0 (MAÇ SONUCU ÖZET)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Adanaspor ile Samsunspor karşı karşıya geldi. Yeni Adana Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadeleyi kazanan, ev sahibi Adanaspor oldu. 1-0 biten maçın ardından Adanaspor, puan cetvelinde Samsunspor'un sırasını alarak, 8.'liğe yükseldi.

İlk yarı sessiz geçti

Adanaspor ile Samsunspor arasında oynanan kritik mücadelede ilk yarı golsüz geçti. Karşılıklı ataklar ve orta saha mücadelerine sahne olan maçta taraflar, 0-0 eşitlik ile soyunma odalarına gitti.

İstifa sesleri yükseldi

Maçın ilk yarısında baskın bir oyun sergileyemen Adanaspor, taraftarlarından protesto seslerinin yükselmesine sebep oldu. Adanalı taraftarların, kulüp yönetimini istifaya çağırması dikkat çekti.

İkinci yarı golle başladı

Takımlar ikinci yarı için sahaya döndüğünde ev sahibi ekip Adanaspor, toparlanmış bir görüntü çizdi. İkinci yarının ilk düdüğü ile hızlı başlayan Adanaspor, 46. dakikada golü buldu.

Adanaspor'da orta alanda topla buluşan Roche'nin savunma arkasına havadan gönderdiği topa Bruns hareketlendi. Bruns'un kafa vuruşunda top filelere gitti.

Puan cetvelinde yerler değişti

Bruns'un golüne Samsunspor'dan cevap gelmedi. Maçı 1-0 kazanan Adanaspor, TFF 1. Lig'de rakibinin önüne geçerek, 44 puan ile 8. sıraya yerleşti. Deplasmanda kaybeden Samsunspor ise 43 puan ile 9.'luğa düştü.

Senin için hazırladığımız haberler