Adana'da gol yağmuru! Gaziantep farklı kazandı

12.05.2024 - 21:08 | Son Güncellenme: 12.05.2024 - 21:15

Süper Lig'de Gaziantep FK, Adana Demirspor deplasmanında 6-1 kazandı. Maç yoğun yağış nedeniyle bir süre durdu. Maç sonucu, goller, yazılı özet...

Adana'da gol yağmuru! Gaziantep farklı kazandı

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 36'ıncı haftasında Adana Demirspor ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Yeni Adana Stadyumu'ndaki mücadele yoğun yağmur altında oynandı. Aynı zamanda goller de yağmur gibi geldi. Adana Demirspor'un yıldızı Balotelli'nin kırmızı kartla oyun dışı kaldığı maçta Gaziantep 6-1 kazandı.

Gaziantep öne geçti, maç durdu

Gaziantep'ten Draguş’un 11. dakikada attığı golden sonra ev sahibi ekip santrayı yapacakken maçın hakemi Abdulkadir Bitigen yoğun yağış nedeniyle maçı durdurdu. Hakemin kararından sonra takımlar soyunma odasına gitti. 

7 dakika sonra maç tekrar başladı

Yağmurun hafiflemesini ardından 7 dakikalık duraklama sona erdi ve hakemler ve takımlar soyunma odasına sahaya geldi. Maç ise Adana Demirspor santrasıyla kaldığı yerden başladı.

Oyun tekrar başladıktan sonra 31'inci dakikada Mendoza beraberliği yakaladı. Gaziantep'ten Markovic, Adana Demirspor'un golüne 1 dakika sonra cevap verdi. Gaziantep tekrar öne geçti. 45+7'de sahneye çıkan Djilobodji skoru 3-1 yaptı. 67'de Mustafa Eskihellaç, 77'de Draguş, 90'da ise Badji rakip fileleri havalandırdı. Maç 6-1 bitti.

Senin için hazırladığımız haberler