Adana'da maçın ardından

18.10.2015 - 22:27 | Son Güncellenme: 18.10.2015 - 23:09

Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın ile Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu maç sonu açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Lig'de evinde Altınordu'ya 4-2 yenilen Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, "Mağlup olmamıza rağmen bu coşkuyu yaşatan oyuncularıma teşekkür ediyorum" dedi.

Arın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, ligdeki çıkışlarını sürdürme isteğiyle müsabakaya çıktıklarını söyledi.

Coşkulu oynadıkları ilk yarıya golle başlamalarına rağmen, rakibin ani atakla ilk golü bulduğunu belirten Arın, "Oyuncularım ikinci yarıya istekli başladı. Gol pozisyonları bulduk. Uzaktan atılan şutla yediğimiz 3. gol oyuncularımın temposunu düşürdü" ifadelerini kullandı.

Seyir zevki yüksek bir karşılaşma oynandığını anlatan Arın, "Bu coşkuyu yaşatan oyuncularımıza mağlup olmamıza rağmen teşekkür ediyorum. Kırmızı kart gören oyuncumu, sorumsuzca davrandığı için hiç affetmeyeceğim. Bir takımın kaderiyle oynamaması gerektiğini bilmeleri lazım. Ders alacakları çok şey var. Altınordu'yu kutluyorum, bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Altınordu cephesi
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise ligde yakaladıkları çıkışı sürdürmek için Adana deplasmanına geldiklerini belirtti.

Maça iyi hazırlandıklarını dile getiren Eroğlu, 1-1'i yakaladıktan sonra, oyunun kontrolünü sağladıklarını ve ikinci golü bulduklarını aktardı.

Adanasporlu Emre Uğur Uruç'un gördüğü kırmızı kartı değerlendiren Eroğlu, şunları kaydetti:
"Kırmızı kart genelde takımlarda ters etki yapabiliyor. Karttan sonra rakip, oyunu kazanmayı daha çok istedi. Sanki biz eksik oynuyormuşuz görüntüsü vardı. 2-2'den sonra oyunu oynayan bizdik. Ardından golleri bulduk ve kazandık. İkinci yarıdaki oyun bize yakışan bir oyundu. Sonradan oyuna giren oyuncuların katkısı her zaman çok önemlidir. Bugün de sonradan oyuna giren 3 oyuncum gol attı. Umarım Adanasporlu taraftarlara güzel bir futbol izletmişizdir."

Senin için hazırladığımız haberler