(ÖZET) Altay - Adanaspor maç sonucu: 0-1

Orhan Gülek
03.02.2023 - 21:56 | Son Güncellenme: 03.02.2023 - 22:13

Spor Toto 1. Lig'de 23. haftasında Mustafa Kemal Kılıç'lı Adanaspor, deplasmanda Sinan Kaloğlu yönetimindeki Altay'ı son dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

(ÖZET) Altay - Adanaspor maç sonucu: 0-1

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto 1. Lig'de 23. haftasında Altay, Adanaspor'u evinde ağırladı. Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanan mücadelede konuk ekip Adanaspor, 90+4'de bulduğu golle, rakibini son dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

VAR devreye girdi, penaltı geldi

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 biterken, son dakikaları oldukça heyecanlı anlara sahne oldu. Maçın 90+2. dakikasında Marco Paixao'nun yerde kaldığı pozisyonda hakem avantaja bıraktı, meşin yuvarlağı Adanaspor'lu oyuncular kazandı ve ceza sahasında yerde kaldı. Pozisyon VAR incelemesi sonrasında penaltıya dönüştü.

Sacko'dan 3 puan

Adana ekibi zorlu mücadeleden 90+4'de H.Sacko'nun bulduğu penaltı golü ile mücadeleden 1-0 üstün ayrıldı. 

Altay'da kötü gidişat devam ediyor

Altay, bu skorla oynadığı son 6 maçı da kazanamadı, İzmir ekibi bu süreçte sadece 1 puan toplayabildi. İzmir ekibi Altay 19 puanda kaldı. 

Adanaspor'dan üst üste 2. galibiyet

Bir türlü istediği ivmeyi yakalayamayan Adanaspor'da ise İzmir'den mutlu ayrılan taraf oldu.  Bu skor ile Adanaspor oynadğı son 8 karşılaşmadan 2. gabiliyetini alarak puanını 25'e çıkardı.  Adana ekibi aynı zamanda ligde deplasmanlarda ikinci galibiyetini aldı.

Senin için hazırladığımız haberler