Adanaspor için...

02.03.2016 - 10:47 | Son Güncellenme: 02.03.2016 - 10:47

Lütfen bu 23. hafta sonuçlarını saklayın. Saklayın, çünkü lig sonunda 9 maçta alınan 7 beraberlik, dışarıdan alınamayan galibiyetler, kazanan iki takım (ki ikisinin de eksi 3 puanı var biliyorsunuz) Tüm bir sezonun sıralama ve sonuçlarına bedel bir 23. hafta geride kaldı.

Lütfen bu 23. hafta sonuçlarını saklayın. Saklayın, çünkü lig sonunda 9 maçta alınan 7 beraberlik, dışarıdan alınamayan galibiyetler, kazanan iki takım (ki ikisinin de eksi 3 puanı var biliyorsunuz) Tüm bir sezonun sıralama ve sonuçlarına bedel bir 23 .hafta geride kaldı.

Başlıkta ironi yaptık, herkes Adanaspor'a çalıştı dedik, gerçekte de öyle oldu. Alima Yeni Malatyaspor önünde Ergin Keleş'in 41.dakika golü ile 1-0 öne geçen lider Adanaspor, "tam kazandım, tam işi bitirdim" derken, Umut Nayır'ın kafa golüyle sevinci yarım kaldı.

207 MAÇ, 484 GOL!

Ligde 23. hafta geride kaldı. 484 golün atıldığı 23 hafta neticesinde, 86 ev sahibi, 57 misafir takım galip geldi. Ligde 64 maç berabere biterken, PTT 1. Lig'de en fazla beraberlik bu hafta görüldü. Ligde atılan 484 golün 269'unu içeride, 215'ini deplasmanlarda kaydetti. 9 maçın 7'si berabere biterken, kazanan iki takım, Samsunspor ve Denizlispor oldular.

RAKİPLER PAS GEÇTİ!

Böyle bir lig hiç görülmedi, görülmeyecek de, 23. haftadaki skor ve sonuçlar da öyle. Zirve olduğu gibi yerinde saydı. Hiçbiri kazanmayı başaramadı. Teknik direktörünü değiştiren iki takım, Samsunspor ve Denizlispor üst üste kazanıp yeniden umutlanırken, Tugay Kerimoğlu ile bir türlü istediği sonuçları alamayan Şanlıurfaspor'da sular bir türlü durulmuyor. Başta ikinci başkan Kemal Süt olmak üzere üç yönetici istifa etti. Vartaş Elazığspor'da hoca değirmeni sürüyor. Takımın başına 5 maç önce gelen Coşkun Demirbakan'ın da istifa ettiğini açıklaması, bordo beyazlı takımda neler oluyor sorusunu akıllara getiriyor.

KORUKIR ESİYOR, PALAZ UÇUYOR!

Her iki takımın da üç puanın silineceği uzun süre gündemde kaldı. İkinci yarıya şok bir silinen puan, antrenör krizi ile giren iki takım, önce kendi bünyesinden isimlerle devam etti, sonra da değişikliğe gitti.Samsunspor son üç maçın ikisini üst üste deplasmanda, son maçını da evinde kazandı, rahatladı. Denizlispor'un ise Göztepe'yi yenmesi işaret fişeğiydi. Giresunspor önünde, hem oyun, hem sonuç olarak keyif verdiler. Koray Palaz ilk defa görev aldığı takımında, hala tehlike hattı takım hocası ama şimdi daha ümitli, şimdi daha emin yol alıyor. Devam...Devam...

SON ANDA...

Adana Demirspor- MG Alanyaspor maçı 1-1 bitti.Kim sevindi, kim üzüldünün cevabı ise, Antalya temsilcisi 89. dakikada yediği golle, 90 2'de yüzde yüz golü atamayarak bir puana üzüldü. Ev sahibi takım ise ful seyirci önünde, son dakika golüyle berabere kaldığı, yenilmediği için sevindi. Ev sahibi takım 62. dakikada Kenan'ın girer girmez gördüğü kartla, yaklaşık 30 dakika 10 kişi oynadı.Golü de 10 kişi iken buldu. ADS maçı kazansaydı ligde lider olacaktı. Alanyaspor ise puanları eşitleyip büyük avantaj yakalayacaktı. Fırsat kaçtı.

Senin için hazırladığımız haberler