Adanaspor kafilesi lokantada mahsur kaldı! Yüksel Yeşilova: “Hesabı ben ödedim, geri dönün dedim”
Editör: Ali Bozkurt
Son Güncelleme /
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta maddi sıkıntılarla boğuşan Adanaspor, Fethiyespor deplasmanı yolunda beklenmedik bir olay yaşadı. Yemek molasında lokantada hesabın ödenmemesi üzerine kafile tesisten ayrılamadı. Yaşanan krizi Teknik Direktör Yüksel Yeşilova, Radyospor canlı yayınında anlattı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Adanaspor, Fethiyespor deplasmanına giderken şaşkınlık yaratan bir olay yaşadı. Yolculuk sırasında yemek molası veren Turuncu-Beyazlı kafile, yedikleri yemeğin ücretinin ödenmemesi nedeniyle lokantadan ayrılamadı.
Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Yüksel Yeşilova, “Adanaspor’dan bugün itibariyle ayrıldım. Süreci avukatım yönetiyor. Geçen hafta net bir şekilde ifade ettim; ‘Hiçbir organizasyon yapmayacağım, sadece teknik direktör olarak katılım yapacağım’ dedim.
Fethiye deplasmanına giderken ekibin başında Mesut Hoca (yardımcı antrenör) vardı. Ben tüm deplasmanlara kendi aracımla gidiyorum. Kadir Yılmaz diye bir kişi velileri arıyor, ‘Tesiste mahsur kaldık, ücret atın’ diyor. Bu sırada velilerden ikisi beni aradı, durumu anlattı. Sonrasında tesis müdürüyle iletişime geçtim ve IBAN yoluyla 3600 TL gönderdim, ardından 500 TL daha attım. Sonra yardımcılarıma ‘Geri dönün’ dedim. Olay bu.”
Yeşilova, olayın basına kendisi tarafından servis edilmediğini belirterek, “Ben olsam 3500 TL demezdim, 4100 TL ödendi derdim. Takım sıkıntı yaşamasın diye hep sustum. Bana ‘Yüksel Hoca tazminat peşinde’ diyorlar ama tesiste elektrik yok, su yok, masör yok, doktor yok. Sözleşmemi tek taraflı feshedebilirdim ama düzelir diye bekledim.” dedi.
Tecrübeli teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü:
“Benim zekamı test ediyorlar. Beş dil biliyorum, yirmi sekiz takımda görev aldım. Ceyhan’dan, Yenice’den dışarı çıkamayanlar beni eleştiriyor.
Adanaspor’dan yıllık ücretim 5 milyon TL, yardımcılarımla birlikte aylık 500 bin TL alıyorum.
Eğer taraflar yükümlülüklerini yerine getirmezse mahkeme kimin haklı olduğuna karar verecek ve 10 milyon TL tazminat hakkı doğacak.
Dört aydır ücret almadım. Başkan Ergin Göleli ile geçen haftaya kadar görüşüyordum ama WhatsApp’tan engelledim. Normal arayarak ulaşabilirler”
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

Matthijs de Ligt'ın cinsiyet değiştirme ameliyatı olduğu iddia edildi!

Süper Lig'de kim şampiyon olacak? Yapay zeka yüzde 80 dedi

Premier Lig'de ilk küme düşen takım Wolverhampton oldu!

Süper Lig'de 7 ekip küme düşme potasında! Herkes riskli...

PFDK açıkladı! 3 puan silme cezası geldi...

Klinsmann’dan kötü haber: maçta boyun omurunda kırık tespit edildi

Lamine Yamal "Yılın Genç Sporcusu" seçildi!

Süper Lig puan durumu ve kalan tüm maçlar! Fikstür...

Galatasaray MCT Technic'te yıldız oyuncu süresiz kadro dışı!

Gaziantep FK, 3 puanı 3 golle aldı! Alev hattındaki Kayserispor fırsat tepti

Serdal Adalı'dan gündem belirleyecek açıklamalar!

Galatasaray Daikin’den pasör takviyesi! Eylül Karadaş imzayı attı

Kayserispor alev hattında! Başkan Nurettin Açıkalın camiaya seslendi

Chelsea "9 numara" lanetini Lewandowski'yle aşmak istiyor!

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor! Trabzonspor'dan resmi transfer teklifi


