"Adanaspor maçında takımın başında olacak"

26.12.2015 - 19:16 | Son Güncellenme: 26.12.2015 - 19:16

Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Öztürk, teknik direktörleri İbrahim Üzülmez'in istifasını henüz gündeme almadıklarını belirterek, "Adanaspor maçında takımın başında yer alması için telkinde bulunduk, sağ olsun o da bizi kırmadı. Maçtan sonra hocamızla oturup bir değerlendirme yapacağız" dedi.

Öztürk, kulüp tesislerinde düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, Vartaş Elazığspor'da zaman zaman maddi sıkıntılar yaşandığını söyledi.

PTT 1. Lig'de kulüp gelirlerinin az olduğunu, rakipleri gibi kendilerinin de farklı kaynaklardan gelir sağlaması gerektiğini anlatan Öztürk, yaşanan maddi sıkıntılardan dolayı futbolcuların idmana çıkmadığını ifade etti.

Tepkilerini ilk etapta hoş karşıladıklarını dile getiren Öztürk, "Bu durumu önemsemiyorum, kardeşlerimiz kendi açılarından haklı olabilirler. Bir kısım primi ödeyemedik. Ondan dolayı çocuklarımız kendine göre bir tepki verdi. Bu tepkiyi ilk etapta ben de haklı gördüm. Bu durumun bir günle sınırlı kalmasını istedim ancak arkadaşlarımız devam ettirdi. Biz de üzerilerine gitmedik, onları hoş karşılıyoruz. Uzatmaları hoş olmadı, zaten bugün ter idmanına çıktılar" diye konuştu.

Yaşanan sıkıntılardan etkilenen teknik direktör İbrahim Üzülmez'in istifa ettiğini anımsatan başkan Öztürk, şunları kaydetti:

"Takımın antrenmana çıkmamasından dolayı etkilendi. Böyle bir karar aldı, bize istifasını verdi. Henüz istifasını gündeme almadım. Yönetim kurulumuzda değerlendireceğiz. Bizim de hocamızdan ricamız oldu. Adanaspor maçında takımın başında yer alması için telkinde bulunduk. Sağ olsun o da bizi kırmadı. Maçtan sonrada hocamızla oturup bir değerlendirme yapacağız. Yarın Adanaspor karşısına çıkacağız. Sahada da çatır çatır futbol oynayan bir Elazığspor göreceğime inancım tam."

Selçuk Öztürk, şu anda 2 milyon lira desteğe ihtiyaçları olduğunu vurgulayarak, yaşadıkları sıkıntıları aşacaklarını dile getirdi.

Öztürk, kendilerine verdiği destekten dolayı Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu ve belediye başkanı Mücahit Yanılmaz'a teşekkür etti.

Senin için hazırladığımız haberler