Adanaspor oley!

02.03.2016 - 10:42 | Son Güncellenme: 02.03.2016 - 10:42

23. hafta bu sezonun en enteresan haftası oldu. 9 maçın 7'si berabere sonuçlandı, puanı silinen iki takım, Samsunspor ve Denizlispor kazandı, kayıp haftayı telafi etti, deplasmanda kazanan takım ise olmadı.

23. hafta bu sezonun en enteresan haftası oldu. 9 maçın 7'si berabere sonuçlandı, puanı silinen iki takım, Samsunspor ve Denizlispor kazandı, kayıp haftayı telafi etti, deplasmanda kazanan takım ise olmadı. 19 gol atıldı, en çok gol 2-2'lik skorla Şanlıurfa'da, en farklı sonuç 3-0 ile Samsun'da görüldü.

Önemli maçlar vardı. Lider Adanaspor galibiyeti son dakika golü ile kaçırdı ve beraberliğe razı oldu. Bir başka önemli maçta, Adana Demirspor-MG Alanyaspor maçında ise son dakika golü ile sevinen ev sahibi Adana Demirspor oldu. Maç 1-1 sonuçlandı. Liderin takipçilerinin ise hiçbiri kazanamadı. Kardemir Karabükspor'un 8 maçtır dış sahada kazanamadığını görüyoruz. Altınordu karşısında yenip lider olacaktı, 1 puana razı oldu.

Vartaş Elazığspor Kayseri'de Erciyesspor, Balıkesirspor Göztepe ile berabere kalıp fırsatı değerlendiremedi. Üst üste kazandıktan sonra Denizlispor ile dış sahada karşılaşan Giresunspor, hem kötü oynadı, hem de mağlup oldu.

ŞOK İSTİFALAR!

Eskiden 3-4 hafta kötü mağlubiyetler alınır, hocalar istifa ederdi, şimdi haftalık puan kayıpları ile hocalar ile yollar ayrılıyor. Elazığspor'da Coşkun Demirbakan, Adana Demirspor'da Osman Özköylü, berabere kaldıkları bir maç sonrasında, sürpriz bir kararla istifa ettiler. Osman Özköylü'nün istifası ile ligde istifa etmeyen, başladığı hoca ile yoluna devam eden tek takım kaldı: Altınordu. Orada da zaten, "Türk Futbol Lugatı'na(!))" uymayan bir dil ve ifade hakim zaten... Geçelim!

ADANASPOR ŞANSI!

Bu hafta rakipleri jest yaptı ve "liderlik Adanaspor'a yakışıyor, devam etsin" dedi adeta. Hem kötü oynadı, hem varlık gösteremedi, hem de daha önceki istekli oyun, tempolu oyunu göremedik Adanaspor'da.

Buna 11 maçlık yenilmezliğin, 6 maçtır deplasmanda kaybetmemenin, sahaya adapte olamamanın mental yorgunluğu da diyebilirsiniz, liderliği korumanın, 1-0 ile alıp kaçmanın kurnazlığı da...Ama evdeki hesap Malatya'ya uymadı. Kötü mü, rakiplerin aldığı skorlara göre hayır! O zaman önümüzdeki haftalara bakalım.

TUGAY'A DEĞİL, TAKIMINIZA BAKIN!

Lüzumsuz bir tartışma, onca çaba gösteren takımı saha dışında tartışmaya çekerseniz ne mi olur; bir Tugay gider, bir Yılmaz gelir, bir Yılmaz gider, bir Hüsnü gelir; sonuç değişmez, gözyaşlarınız sel olur. Takıma kol kanat gerin, her şeyi sezon sonuna bırakın. Ateş hattı kapınızda, siz kayıkçı kavgasındasınız. Bu beraberlikler, mağlubiyetlerde mor kalemlerin, simsiyah kelimelerin de payı var. Bunu unutmayın!

Senin için hazırladığımız haberler