Adanaspor Teknik Direktörü Fırat Gül: "Keçiörengücü kolay bir rakip değil..."

25.08.2021 - 22:04 | Son Güncellenme: 25.08.2021 - 22:13

Son dakika haberleri... Adanaspor Teknik Direktörü Fırat Gül, Ankara Keçiörengücü ile oynayacakları maç öncesinde açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Adanaspor Teknik Direktörü Fırat Gül: "Keçiörengücü kolay bir rakip değil..."

AJANSSPOR - HABER

 

Turuncu-beyazlılar, 8 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Keçiörengücü maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde teknik direktör Fırat Gül yönetiminde sürdürüyor. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Gül, antrenman esnasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

"Kazanmaya en yakın olan takım bizdik..."

TFF 1. Lig'deki ilk 2 haftalık süreci yorumlayan Fırat Gül: “2 zorlu maç ile lige başladık. Maçlarla ilgili şunu söyleyebilirim iki maçı da kazanmaya en yakın olan takım bizdik. Girdiğimiz gol pozisyonlarını doğru değerlendirebilsek belki şu anda farklı şeyler konuşuyorduk” diye konuştu.

"Onlar da 2 haftadır galip gelemediler..."

Ankara Keçiörengücü'nü değerlendiren Fırat Gül, bu hafta cumartesi günü oynanacak maç öncesi başkent ekibi hakkında: "Oyunun hem hücum tarafında hem savunma tarafında planlı bir takım. Kolay bir rakip değil, sonuç itibarıyla onlar da 2 haftadır galip gelemediler, onlarda galip gelmek isteyecektir, bizim de hedefimiz aynı. Sonuç itibarıyla kim daha çok mücadele ederse, kim daha gayretli ve planlı oynarsa onun istediği olacaktır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler