Adanaspor transfer yapacak mı? Osman Özköylü açıkladı!

14.12.2017 - 13:35 | Son Güncellenme: 14.12.2017 - 13:35

Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Özköylü'nün röportajından önemli satır başları şu şekilde:

Özköylü, Adana'da mutlu


"Tekrar Adana olduğum için mutluyum. Adana Demirspor'da çalışmıştım. Adana'da dostlarımız var. Bizi seven insanlar var. Belki çok az teknik direktöre nasip olacak bir şey bize nasip oldu. Başkan Bayram Akgül 2-3 yıl önce böyle bir talepte bulunmuştu. O dönem ben başka bir takımla anlaştığım için olmamıştı. Başkan Bayram Akgül bize güvendi. Bizler de Adanaspor'un başarısı için çalışacağız."

Adanaspor'dan transfer açıklaması


"Şu anda transfer hakkında bilgi vermek sağlıklı olmaz. Mevcut oyuncularımız var. Genel değerlendirme yapıyoruz. Bu ışık doğrultusunda çalışmalar yapacağız. Nokta transferler yapmaya çalışacağız."

Osman Özköylü'den İstanbulspor maçı yorumu


"İstanbulspor ligimizin sistemli ve genç ekiplerinden birisi. Ortaya koydukları futbol takdiri fazlasıyla hak ediyor. Biz 3 puan için sahada olacağız. Kaliteli bir takımımız var. Bazı sıkıntılarımız var. Böyle bir takımın ligde 2 hafta üst üste maç kazanamaması hayret edici bir durum. Bu konuda araştırma yapacağız. Bundan sonrası için çalışmalarımıza başlayacağız. İstanbulspor, Erzurumspor döneminde daha önce karşılaştığımız bir takım, İnşallah aynı doğruları uygulayıp 3 puana ulaşacağız."

Özköylü'den yabancı oyunculara eleştiri


"Yabancı oyuncular Süper Lig'de oynamak için Adanaspor'a transfer olmuşlar. Fakat oyuncuların burada olduklarını bilmeleri lazım. Bu lige konsantre olmaları lazım."

YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler