TFF 1. Lig Transfer Haberleri: Adanaspor, Joe Champness'la Anlaştı!

08.08.2023 - 00:04 | Son Güncellenme: 08.08.2023 - 00:06

Son dakika transfer haberi: Adanaspor'dan sol kanat takviyesi geldi. Turuncu-Beyazlılar, Joe Champness ile transfer konusunda anlaştı. Detaylar haberimizde...

TFF 1. Lig Transfer Haberleri: Adanaspor, Joe Champness'la Anlaştı!

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol 1. Lig takımı Adanaspor'dan sol kanada transfer geldi.  Turuncu Beyazlı ekip, Teknik Direktör Özhan Pulat'ın raporu doğrultusunda istenilen transferi tamamladı. Detaylar...

Teknik Direktör Özhan Pulat'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Turuncu-Beyazlılar; eski Giresunsporlu ismi kadrosuna kattı.  

Joe Champness ile anlaşma tamam

Adanaspor, 2021-2022 sezonunda Giresunspor'da forma giyen Joe Champness ile anlaştı. 26 yaşındaki Yeni Zelandalı futbolcu, Adana ekibinin Bolu kampına katıldı.  

Joe Champness'ın performansı

Joe Champness; 2021-2022 sezonunda Karadeniz temsilcisinde 11 maçta forma giydi ve 2 kez rakip fileleri havalandırdı. Champness; Giresunspor'dan ayrıldıktan sonra hiçbir takımda oynamadı. 

Rap müziği alanında uzman

Profesyonel kariyerine Moreton Bay United kulübünde başlayan Joe Champness; daha sonra sırasıyla Brisbane Roar, Newcastle Jets, Académica de Coimbra ve Giresunspor kulüplerinde oynadı. Joe Champness, rap müziği alanında da çalışmalar yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler