Adanaspor'da Önder Karaveli ile yollar ayrıldı! / TFF 1. Lig haberi

Cüneyt Muharremoğlu
10.11.2022 - 12:16 | Son Güncellenme: 11.11.2022 - 14:39

Beşiktaş'tan ayrılarak Adanaspor ile teknik direktörlük sözleşmesi imzalayan Önder Karaveli ile resmen yollar ayrıldı. Karaveli'nin Adana macerası 8 maç sürdü

Adanaspor'da Önder Karaveli ile yollar ayrıldı! / TFF 1. Lig haberi

Salim MANAV -AJANSSPOR

Beşiktaş Gelişim Direktörülüğü görevinden ayrılarak TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da teknik direktör olan Önder Karaveli için şok bir gelişme yaşandı. Adana ekibi Önder Karaveli ile yollarını ayırdı.

4-0'lık yenilgi sonu oldu! Resmi açıklama geldi

Türkiye Kupası'nda dün 4-0 biten Samsunspor-Adanaspor karşılaşmasının ardından teknik direktör Önder Karaveli ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Adana ekibi Karaveli ile yollarını ayırmaya karar verdi. 

Kulüp tarafından konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "Önder Karaveli ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.

Önder Karaveli'nin Adanspor karnesi

Önder Karaveli, Adanaspor'un başında 2'si Türkiye Kupası maçı olmak üzere 8 karşılaşmaya çıktı. Karaveli yönetiminde Adanaspor, ligde Pendikspor ve Gençlerbirliği'ni kupada ise Orduspor 1967'yi yenerken 4 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

İlgini Çekebilir
Önder Karaveli siftahı yaptı
Habere Git

Sergen Yalçın'dan sonra Beşiktaş'a gelmişti

Geçen sezon Sergen Yalçın'ın ardından geçici olarak teknik direktörlük yapan Önder Karaveli, Valerien Ismael'in gelmesinin ardından Beşiktaş Gelişim Direktörülüğü görevine getirilmişti. 

Beşiktaş'ta 1,67 puan ortalaması

48 yaşındaki teknik direktör, Beşiktaş’a Teknik Direktör olarak attığı imzadan sonra 12 karşılaşmaya çıkmış ve maç başına 1.67 puan ortalaması yakalamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler