Adanaspor'da yeni teknik direktör Mustafa Kaplan oldu!

Aleyna Gürgen
03.11.2023 - 20:38 | Son Güncellenme: 03.11.2023 - 21:11

Trendyol 1. Lig takımlarından Adanaspor'da yeni teknik direktör resmi olarak açıklandı. Adana ekibinde göreve Mustafa Kaplan geldi.

Adanaspor'da yeni teknik direktör Mustafa Kaplan oldu!

Adanaspor'da teknik direktörlük görevine gelen isim belli oldu. Mustafa Kaplan yeniden Adanalı ekipte teknik adam olarak yer alacak. 

Yeni teknik direktör açıklandı

Salim Manav, Adanaspor'un teknik direktörlük için Mustafa Kaplan ile anlaşmaya vardığını aktardı. Adanaspor ise yeni yaptığı açıklamada Manav'ın haberini doğruladı. Adana ekibi Kaplan'ın göreve getirildiğini şu ifadelerle duyurdu: "Teknik direktör Mustafa Kaplan Adanaspor'umuzda. Adanaspor'umuz Teknik Direktör Mustafa Kaplan ile anlaşmıştır. Adanaspor Yönetimi Kurulu Başkanımız Bayram Akgül ile Adana'da bir araya gelen Mustafa Kaplan, Turuncu Beyazlı takımımızın başına getirilmiştir." 

Kaplan bir kez daha Adana'da

Mustafa Kaplan daha önce de teknik direktör olarak Adanaspor'da yer aldı. 56 yaşındaki çalıştırıcı 9 Haziran 2022'de Adanalı takımda göreve geldi ve 95 gün sonra, 12 Eylül 2022'de görevden ayrıldı. Kaplan 95 günlük bu süreçte takım ile 5 maça çıktı. Teknik direktör bu maçlardan 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile döndü. 

Senin için hazırladığımız haberler