(Yazılı Özet) Liverpool-Arsenal Maç Sonucu: 1-1

Burak Alaca
23.12.2023 - 22:48 | Son Güncellenme: 23.12.2023 - 23:00

Premier League'de ilk iki sırayı paylaşan Liverpool ve Arsenal kıran kırana maçta beraberliği bozamadı. İşte detaylar...

(Yazılı Özet) Liverpool-Arsenal Maç Sonucu: 1-1

AJANSSPOR-HABER

İngiltere Premier Lig'in 18. haftasında Liverpool ve Arsenal Anfield'da karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen mücadelede eşitlik bozulmadı ve iki ekip sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla Arsenal 40 puanla zirvedeki yerini korurken, Liverpool 39 puanla 2. sıradaki takibini sürdü. 

Maç golle başladı

Derbinin henüz 4. dakikasında Arsenal, Gabriel'in attığı golle karşılaşmada 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu sezonki 25 maçına çıkan Brezilyalı savunmacı, ilk golünü Liverpool karşısında kaydetti. 

Salah'tan cevap gecikmedi

Maça neredeyse 1-0 yeni başlayan Liverpool, 26. dakikada golcüsü Mohamed Salah'ın attığı golle beraberliği yakaladı. Mısırlı forvet bu sezonki 16. golünü kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Arsenal'ın sağ bekine Türk takımlarından ilgi!
Habere Git

Liverpool direklere takıldı

Hem şut hem de pas istatistiklerinde dengede olan iki ekibin mücadelesinde, Liverpool direklere takıldı. Kırmızılılar, topu iki defa direğe nişanlayarak gol fırsatını kaçırdı. 

Liverpool ve Arsenal'in sıradaki maçları

Gelecek maçta Premier Lig'in 19. haftasında Liverpool, deplasmanda Burnley'e konuk olacak. Arsenal ise sahasında West Ham United karşısında galibiyet arayacak.

Senin için hazırladığımız haberler