Adebayor gemileri yaktı! Flaş sözler!

27.01.2019 - 09:52 | Son Güncellenme: 27.01.2019 - 12:52

Adebayor gemileri yaktı! Flaş sözler!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir'de forma giyen Emmanuel Adebayor takımdan ayrılmak istiyor. Transferde adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan futbolcu yedek kalmak istemediği için gemileri yaktı. Peki Adebayor hangi takıma gidecek? İşte tüm detaylar...

Robinho ve Demba Ba transferleri sonrası gemileri yaktı

Fotomaç'ta yer alan habere göre; İstanbul ekibi Robinho'nun ardından Demba Ba'yı da kadrosuna katarken zaten forma şansı bulamayan yıldız futbolcunun, ayrılmak için gemileri yaktığı ifade edildi.

"Yedek kalacak bir oyuncu değilim"

Sürekli yedek kalmaktan sıkılan ve oynamak isteyen Emmanuel Adebayor'un bu durumdan rahatsız olduğu ve "Ben sürekli yedek kalacak bir oyuncu değilim" diyerek rest çekti. Bu gelişme Galatasaray iddialarının ortaya atılmasına neden oldu.

Başakşehir de elden çıkarmak istiyor iddiası

Uzun görüşmelere karşılık bir türlü forvet takviyesi yapamayan sarı-kırmızılı ekibin, serbest kalması halinde 34 yaşındaki golcüyü kadrosuna dahil edebileceği belirtildi. Başakşehir ise Adebayor'u özellikle şampiyonluk yarışındaki bir rakibine kaptırmak istemiyor. Galatasaray'ın Emmanuel Adebayor için Başakşehir ile görüşmeye hazır olduğu haberleri de geliyor.

Resmi bir teklif yok

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Galatasaray'ın yanı sıra Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Adebayor ile ilgili açıklamalarda bulundu. Oyuncuyla ilgili yurt içinden henüz bir teklif almadıklarını belirten Gümüşdağ, buna karşılık Togolu golcü ve diğer oyunculara yurt dışından gelen teklifler olduğunu söyledi.

Adebayor'un bu sezonki performansı

Emmanuel Adebayor bu sezon 17 maçta 723 dakika süre aldı. Golcü isim 2 gol 2 asistlik performans ortaya koydu. 

Senin için hazırladığımız haberler