Adebayor, Kayserispor'la kaç yıllık sözleşme imzaladı? Erol Bedir açıkladı...

26.08.2019 - 19:42 | Son Güncellenme: 26.08.2019 - 19:42

Adebayor, Kayserispor'la kaç yıllık sözleşme imzaladı? TFF Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Emmanuel Adebayor ve transfer gündemi hakkında açıklamalarda bulundu.

Adebayor'dan önce bizim yaptığımız tranferler de tanıdığınız zaman izleyenler de görecekler çok önemli oyuncular transfer ettik. Bu transferler önceden yapılmış, planlanmış uzun çalışmaların sonucu. Daha evvel aldıklarımızla birlikte kolay değil 14-15 oyuncuyu göndermişsiniz onun yerine 15-16 oyuncu almışsınız. Hem onlardan daha kaliteli hem de ekonomik anlamda takıma uyum sağlayan oyuncuları bulmuşsunuz. Hocamız da mutlu.

"Adebayor sağlık kontrolünde"

Adebayor bugün şehrimize geldi. Şu anda sağlık kontrolünde devam ediyor. Tıbbi olarak bir sıkıntısı yoksa resmi sözleşmeye imzayı atar  ve akşam antrenmana çıkar.

"Transferi tamamladık"

Transfer bitti biz de. Şu an da 24 kişilik kadromuzu şekillendiriyoruz. Hatta br fazlamız var. Bir arkadaşımız listeye yazılmayacak. Onunla ilgili çalışmalarımız tamamlandı. Bu saatten sonra bir arayışımız yok. Herhangi bir oyuncumuz giderse planda olmayan onun yerine bir transfer yapabiliriz. Ama şu an böyle bir çalışma yok. Bugün eğer Adebayor ile sıkıntı çıkmazsa gelenler ve gidenler açısında transferi tammalamış oluyoruz.

Galatasaray maçında oynar mı?

Ben Adebayor ile 1 saat önce konuştum. Tam hazır olmadığını ama çalışmalarını yaptığını söyledi. Hoca Galatasaray maçında oynatır mı bilmiyorum.
Ama kadroda olabilir.

Kaleci transferi yapılacak mı?

Altyapıda gelecek olanlarla fazla yoğunlaşamıyorum. Daha çok profesyonel takımın transferleri geliyor bana. Kaleci açısından bir ihtiyacımız yok İsmail var, Hakan var, Lung var...

Adebayor'la sözleşme kaç yıl olacak?

1 yıllık konuşuyoruz. 1 yıl da mutabık kaldık. Sağık kontrolünden sonra opsiyon olur mu olmaz mı onları beraber konuşuruz. Ama 1 yıl noktasında bir sıkıntı yok.

Resmi açıklama geldi!

Kulüpten yapılan açıklama şöyle:

"Kayserisporumuz geçen sezonu İstanbul Başakşehir FK ‘da tamamlayan yıldız futbolcu Emmanuel Adebayor ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Sözleşmenin hem kulübümüze hem de oyuncumuza hayırlı olmasını diliyoruz."

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler