Adebayor'un menajerinden transfer açıklaması! Antalyaspor...

16.12.2019 - 17:28 | Son Güncellenme: 16.12.2019 - 17:31

Adebayor'un menajerinden transfer açıklaması! Antalyaspor...

Süper Lig’de son olarak Kayserispor’da oynayan Togolu yıldız Emmanuel Adebayor’un menajeri Semih Usta, golcü futbolcunun geleceğiyle ilgili açıklamalar yaptı. Futbolcuya Antalyaspor’un bir ilgisi olduğunu anlatan Usta, “Adebayor, kulüp seçerken oyun sisteminde nasıl yer alacağına bakıyor. Bazı kriterleri var. Bunu göz önüne alacağız” dedi. Adebayor, Antalyaspor’a transfer olacak mı? Marcelo, Beşiktaş’a geri mi dönüyor? Bu sorularla ilgili Semih Usta, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Semih Usta’nın açıklamaları şu şekilde:

Semih Usta: "Antalyaspor, Adebayor ile ilgilendi"

Emmanuel Adebayor serbest ve Asya’dan teklifler var. Onun önceliği Afrika kıtası. Türkiye’den çeşitli kulüplerden ilgi oldu. Soruşturanlar da oldu. Antalyaspor da Adebayor ile ilgilendi. Yeni vergisel düzenlemelerle bütçe yönetimleri zorlaştı. Ayaklarını yorganına göre uzatmak istiyorlar. Adebayor kulüp seçerken bir oyun sistemi içinde nasıl yer alacağına bakıyor. Kendi yarı sahasında top tutan takımlarda zorluk yaşayabilir. O açıdan takım seçerken birkaç kriteri var. Dolayısıyla seçim yaparken bunu göz önüne alacağız.

Semih Usta: "Dışarıdan gelecek ilgiyle kulüplere gidiyoruz"

Seçenekler var. Haftalar geçtikçe tabi bazı şeyler belli olacak. Teknik direktörlerin düşünceleri de bizlere farklı seçenekler sunacaktır. Dışarıdan gelecek ilgilerle kulüplere gidiyoruz. Satış yetkisi almak için irtibat kurmadık.

Semih Usta: "Beşiktaş'ın bazı oyuncuları kiralayacağını biliyorum"

Beşiktaş’ın özellikle tecrübe kazandırmak için bazı oyuncuları kiralık olarak vereceğini biliyorum. Kadroda yer bulamamış, genç oyuncular kiraya verilebilir. Kendisini ispatlamış genç oyuncular var. Umut Nayir mesela bir etki yaratmıştı. Erdoğan da kiraya verilebilecek oyunculardan olabilir. Bu tahminim tabi.

Marcelo Beşiktaş'a geri mi dönüyor?

Marcelo ile ilgili yaşananları özellikle Fransız basınından takip ediyorum. Eminim ki Marcelo kalitesinde bir oyuncu Beşiktaş’a sunulursa siyah-beyazlılar bunu değerlendirebilir. Marcelo, Almanya’dan nasıl ayrıldıysa Fransa’da yaşadıkları da süreci hızlandırabilir. Ama transfer için adım atılıp atılmadığını bilmiyorum.

Semih Usta: "Ocak ayının ortalarında transfer hareketliliği yaşanmaz"

Ocak ayının ortasına doğru transfer bence hızlanmaya başlar. Kulüpler de yabancı oyuncular konusunda karar vermiş olur. Kulüpler acele hareket etmek istemiyor. Ocak ayının ilerleyen haftalarında fırsatlar ortaya çıkabiliyor. Transferin ortasında bir hareketlilik yaşanmaz diye tahmin ediyorum.

Senin için hazırladığımız haberler