Adem Büyük: "Bu galibiyet bir mesaj"

10.11.2019 - 02:20 | Son Güncellenme: 10.11.2019 - 02:25

Galatasaray forması giyen Adem Büyük, Gaziantep FK karşısında 2-0 kazandıkları maç hakkında yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu. Büyük, kendi performansına da değindi.

Adem Büyük: "İleriki haftalar için mesaj olur"

Adem Büyük yaptığı açıklamada, "Kazandığımız için mutluyuz. Taraftarlarımıza bir armağan olsun istiyordum. Ağır bir maçtan çıktık. Moral olarak negatif durumdaydık. İyi bir oyunla kazandık. Pozisyon vermedik, gol yemedik. Deplasmanda güzel bir galibiyet aldık. Bugünkü galibiyet umarım ileri haftalar için mesaj olur" dedi.

Adem Büyük'ten taraftarlara mesaj

Sarı-kırmızılı futbolcu,, "Arkadaşlarımın ayağına sağlık. Taraftarlara teşekkür ediyorum. Sezon sonunda inşallah hedefimize ulaşacağız. Galatasaray gibi oynayıp, Galatasaray gibi şampiyon olmak istiyoruz. Mücadele açısından ben arkadaşlarımı kutluyorum. Pozisyon vermedik. İkili mücadeleler ön plandaydı ve biz üstün çıktık. Bu maçta bizim için artılar bu şekildeydi" diyerek sözlerini tamamladı. (AJANSSPOR)

Adem, A Spor mikrofonlarına işe şunları söyledi:

''Real Madrid maçından sonra reaksiyojn göstermemiz lazımdı. Fizik ve zihinsel olarak yorgunduk. Kazandık, takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yolumuza devam edeceğiz Onunla ilgili bir şey söylemem. Bizim için bu artı bir moral oldu. Böyle devam edeceğiz. Biz Galatasaray'ız ve hedefimiz şampiyonluk bu doğrultuda da ilerleyeceğiz.''

Senin için hazırladığımız haberler