Adem Büyük: "En azından ligde kaldık"

Orhan Gülek
15.05.2021 - 22:56 | Son Güncellenme: 15.05.2021 - 23:03

Süper Lig'in son haftasında Yeni Malatyaspor, deplasmanda Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Yeni Malatyasporlu futbolcular açıklamalarda bulundu.

Adem Büyük: "En azından ligde kaldık"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in son haftasında Yeni Malatyaspor, şampiyonluk mücadelesi eren Galatasaray'a konuk oldu. 

Heyecan fırtınası yaşanan zorlu mücadele Yeni Malatyaspor, Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu. Bu sonuça brlikte sarı kırmızılı ekip, şampiyonluğu averajla kaybetti.

Maç sonrası Yeni Malatyasporlu futbolcular açıklamalarda bulundu.

Büyük: "Daha iyi yerlerde olmak isterdik"

Karşılaşmada ilk golü kaydeden eski Galatasaraylı futbolcu Adem Büyük "Genel olarak bakınca sıkıntılı dönemler yaşadık. Oyuncu grubu olarak teknik kadro ile kenetlenmeyi başardık. Kötü günlerin ardından sezonu bu şekilde bitirmek teselli, en azından ligde kaldık. Daha iyi yerlerde olmak isterdik ama kısmet değilmiş. Galatasaray’ın şampiyonluk maçıydı. Öne geçtik ama Türkiye’nin en büyük camiasına karşı oynuyorsunuz. Sezonu iyi mücadele ederek geçirdik. Takıma, teknik ekibe, yönetim ve taraftarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Fofana: "Önemli olan Malatya Süper Lig’de"

Yeni Malatyaspor'un Fildişili futbolcusu Fofana ise karşılaşma sonrası şöyle konuştu:

"Biraz yoğun bir sezondu. Tüm takımlar çok çalıştı ve mücadele etti. 2 günde 1 maç yapmak bizi olumsuz etkiledi. 13 maçlık kazanamama serisi vardı ama küme düşme riskini atlattık. Önemli olan Malatya Süper Lig’de."

Senin için hazırladığımız haberler