Adem Büyük, yeniden kaptan mı oluyor?

10.09.2020 - 10:52 | Son Güncellenme: 10.09.2020 - 10:54

Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Adem Büyük'ü transfer etti. Alacaklarına karşılık bonservisini Galatasaray'dan alan Adem Büyük'e yönetimden jest geldi. Adem Büyük yeniden kaptan olmaya hazırlanıyor.

DETAY HABER-AJANSSPOR

Galatasaray’dan ayrılan Adem Büyük, eski takımı Yeni Malatyaspor’a geri döndü. Bu transferin gerçekleşmesi için Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek futbolcuya, ‘Bonservisini al ve gel’ çağrısı yapmıştı.

Adem Büyük, çağrıya kayıtsız kalmadı

Bu çağrı karşılıksız kalmadı ve Adem Büyük, 2 milyon TL alacağına karşılık bonservisini Galatasaray’dan alıp Yeni Malatyaspor’a döndü.

Başkan ile Adem Büyük arasında samimi sohbet

İmza töreni esnasında Adil Gevrek ile Adem Büyük arasındaki sıcak sohbetin olduğu ve yönetimin Adem Büyük’ün tekrar kaptan olmasını istediği öğrenildi.

Adem Büyük, yeni sezonda Malatyaspor kaptanı

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da tecrübeli futbolcunun takıma güç katacağını düşünüyor. Adem Büyük’ün yeni sezonda kaptan olmasına Hamzaoğlu da sıcak bakıyor. Ancak; Malatyaspor yetkilileri mevcut kaptanlardan da memnun.

Adem Büyük Galatasaray’da geçen sezon kaç gol attı?

Adem Büyük geçen sezon Galatasaray’da lig, kupa, Süper Kupa ve Şampiyonlar Ligi dahil olmak üzere toplam 34 maçta 1621 dakika süre aldı ve 11 gol 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler