Adem Büyük'e 'tehdit sarı kartı'!

Feride Kara
22.01.2022 - 16:04 | Son Güncellenme: 22.01.2022 - 17:43

Beşiktaş'a karşı beraberlik golünü atan Adem Büyük, hakem Zorbay Küçük'ün kendisine daha önceki tehdit açıklamasından ötürü sarı kart gösterdiğini savundu

Adem Büyük'e 'tehdit sarı kartı'!

AJANSSPOR-HABER

Penaltıdan attığı golle Beşiktaş karşısında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'a 1 puan kazandıran Adem Büyük, hakem Zorbay Küçük'ün kendisine daha önceki bir açıklamasından ötürü sarı kart gösterdiğini öne sürdü. Büyük, 23 Aralık'ta yaptığı açıklamada Küçük'ün kendisini tehdit ettiğini söylemişti.

Adem Büyük: Tehdit sarı kartı!

Maç sonu yayıncı kuruluşa konuşan Adem Büyük, kazandıkları penaltı öncesi yaptğı itirazdan ötürü neden sarı kart gördüğünü anlayamadığını belirterek, "Zorbay Küçük, bana neden sarı kart verdi anlamadım. Sanırım daha önce söylediğim laftan alınmış. Onu da FIFA kokartıyla ödüllendirmişler!" dedi.

Siz kimsiniz abi?

Peki Adem Büyük, daha önce Zorbay Küçük hakkında ne demişti? İşte bunun cevabı:  23 Aralık 2021'de ligin 18. haftasında 2-2 biten Yukatel Kayserispor maçından sonra açıklama yapan Büyük, şunları demişti: "Bu kadarı da ayıp ya! Ne diyeyim ki! Geliyorlar, haklısınız diyerek işin içinden çıkıyorlar. Ne olacak şimdi? Adam burada bizi tehdit ediyor! Siz kimsiniz abi! Hakemler hakkında her şey aynı şeyi konuşuyorsa bir problem yok mudur? Ben anlamıyorum.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, hat-trick'i VAR'da kaybetti
Habere Git

Bizi burada tehdit ediyor

Biz, biraz konuşunca 3 maç ceza alıyoruz. Adam burada bizi tehdit ediyor. Ne yapalım abi biz şimdi? Keşke hakemlerin içeriye nasıl girdiklerini gösterseydiniz. Haklısınız deyip, işin içinden çıkıyorlar. Belki bize kapatma cezası gelebilir. Ayıp ya! Ne diyeyim ki? Maç bitti, 'Haklısınız' diyip çıkıyorlar işin içinden. Neye haklıyız, maç bitti! Güler misin, ağlar mısın? Bu kadarı da ayıptır! Yazık günah değil mi bize? Zorbay Küçük, beni "Sen alttan almazsan, ben hiç alttan almam" diye tehdit etti geçen hafta. Bu hafta da bu şeyler oldu."

Senin için hazırladığımız haberler