Adem Büyük'ten hakem tepkisi! ''Kimse kimsenin çocuğu değil''

02.03.2021 - 21:22 | Son Güncellenme: 02.03.2021 - 21:26

Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan ev sahibi ekip futbolcusu Adem Büyük, maçın hakemine tepki gösterdi.

Adem Büyük'ten hakem tepkisi! ''Kimse kimsenin çocuğu değil''

Süper Lig'in 28. hafta mücadelesinde Beşiktaş, deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Malatyasporlu futbolcu Adem Büyük, mağlubiyeti değerlendirirken maçın hakemi Halis Özkahya’ya da tepki gösterdi.

Şampiyonluğa oynayan bir takımda mücadele ettiklerini vurgulayan Büyük, iyi mücadele ettiklerini ve az pozisyon verdiklerini söyledi.

'Sergen Yalçın ve hakem konuştuktan sonra...'

Tecrübeli futbolcu, ''İlk yarının sonlarına doğru Sergen Yalçın ve hakemin arasındaki münakaşadan sonra hakeme bir şeyler oldu. Autu korner verdi, verilmeyen fauller de var. Beşiktaşlı futbolculara karşı ve bize karşı konuşmalarına bakılsın. Azarlar gibi konuşuyor. Kimse kimsenin çocuğu değil. Hem de FIFA kokartlı bir hakem... Buna nasıl önlem alabiliriz bilmiyorum. Bu hoş bir davranış değil. Biz aynı tavrı gösterince atılıyoruz ya da sarı kart görüyoruz. Çok enteresan, ben bunu anlamıyorum. İyi mücadele ettik tamam ama hakemin takım arkadaşlarıma karşı tavırları hoş değildi'' sözleriyle maçın hakemini eleştirdi.

Yeni Malatya taraftarından özür dileyen 33 yaşındaki forvet, ''Daha fazla uzatmayayım, buradan da bir ceza çıkarabilirler. Taraftarımızdan özür diliyoruz. 8 maçtır kazanamıyoruz. Daha fazla çalışmalıyız. Daha fazla fedakarlık yapmamız lazım. Haftalar azalıyor. Alt tarafla bağımızı kesmek için galibiyet serilerine ihtiyacımız var'' şeklinde konuştu.

 

Senin için hazırladığımız haberler