Adem için ‘Büyük’ yarış! Galatasaray ve 3 kulüp...

21.06.2021 - 16:23 | Son Güncellenme: 21.06.2021 - 16:26

Transfer haberleri.... Galatasaray’ın eski futbolcusu Adem Büyük’ü yeniden transfer edeceği iddia edildi. 3 Süper Lig kulübü daha golcü oyuncuyu istiyor.

Adem için ‘Büyük’ yarış! Galatasaray ve 3 kulüp...

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray’da başkan ve teknik direktör belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla gözler transfere çevrildi. Hafta sonu yapılan kongrede görevi devralan Burak Elmas ilk iş olarak Fatih Terim’i yeniden Florya’ya davet etti. Tecrübeli çalıştırıcı da bu sabah itibariyle iş başı yaptı.

Alpaslan ve Aytaç'tan sonra

Daha önce Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara’yı renkelerine bağlayan sarı-kırmızılı kulübün sıradaki transfer hamlesinin Adem Büyük olacağı iddia edildi. ‘Bu Sabah Malatya'nın haberine göre; Cimbom eski futbolcusu için resmi teklifte bulunmaya hazırlanıyor.

Geçen sezon 17 gol attı

Galatasaray’dan geçen sezon başında ayrılan Adem Büyük Yeni Malatyaspor’da 34 karşılaşmaya çıkarken, 17 gol ve 3 asistle dikkat çekti. 33 yaşındaki forvet bu performansıyla Süper Lig’in en golcü yerli futbolcusu unvanını kazandı.

Göztepe, Altay ve Başakşehir de peşinde

Ancak sarı-kırmızılılar Adem Büyük için harekete geçmeye hazırlanan tek kulüp değil. Yine yerel basına göre İzmir’in iki temsilcisi Altay ve Göztepe ile Medipol Başakşehir de tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Buna karşılık Fatih Terim ile her zaman iyi anlaştığını belirten Adem Büyük adına Galatasaray ilk seçenek gibi görünüyor.

Galatasaraylı taraftarlar Adem'i istiyor

Ayrıca Galatasaraylı taraftarlar da bu oyuncunun yeniden takıma kazandırılması konusunda göreve yeni seçilen yönetime sosyal medya üzerinden baskı yapmaya başladı. Adem sarı-kırmızılı formayı giydiği 2019-2021 sezonunda 34 maça çıkarak, 11 gol ve 1 asistle oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler