Adem Ljajic, hangi transfer teklifini reddetti?

07.10.2020 - 09:53 | Son Güncellenme: 07.10.2020 - 09:57

Beşiktaş forması giyen Adem Ljajic'in takımdan ayrılması gündeme gelmişti. Futbolcuya transfer döneminde teklif geldi Peki, Ljajic hangi teklifi reddetti?

Adem Ljajic, hangi transfer teklifini reddetti?

Beşiktaş'taki geleceği tartışma konusu olan Adem Ljajic'e transfer döneminde bazı teklifler geldi. Adem Ljajic, hangi ülkeden gelen teklifi reddetti? İşte detaylar...

Ljajic'e Birleşik Arap Emirlikleri'nden teklif geldi

Adem Ljajic'in yeni sezonda Beşiktaş ile yola devam etmeyeceği ve siyah-beyazlılarda gözden çıkarıldığı birçok kez gündeme geldi. Futbolcu, Birleşik Arap Emirlikleri'nden de teklifler aldı. 

Ljajic, 4 milyon Euro teklifi reddetti

Sabah'ta yer alan habere göre; Adem Ljajic'e Birleşik Arap Emirlikleri'nden teklif geldi. Beşiktaş yönetiminin ayrılık isteğine rağmen Ljajic de takımda kalmayı seçti. Yıllık 3.2 milyon Euro kazanan Ljajic'e 4 milyon Euro önerildiği ancak; buna karşın ayrılmak istemediği iddia edildi.

Ljajic, Beşiktaş'ta geçen sezon kaç gol attı?

Geçen sezon Beşiktaş'ta 29 maçta 7 gol 7 asistlik performans sergileyen ve bu sezon 6 maçta skor üretemeyen futbolcu için siyah-beyazlılar 6.5 milyon Euro bonservis ödemişti. Beşiktaş'ta Domagoj Vida da tıpkı Ljajic gibi bazı teklifler almasına karşın takımda kalmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler