Adem Ljajic'e Süper Lig'den sürpriz talip!

18.01.2021 - 09:18 | Son Güncellenme: 18.01.2021 - 09:21

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş'ta geleceği merak konusu olan Adem Ljajic ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Sırp futbolcuya Süper Lig'den talip çıktığı gündemde. Adem Ljajic Beşiktaş'tan ayrılacak mı, hangi Süper Lig ekibi transferde talip oldu? Ljajic ile ilgili gelişme ve detaylar...

Adem Ljajic'e Süper Lig'den sürpriz talip!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray ile oynadığı derbi maçı 2-0 kazanan Beşiktaş'ta forma giyen Adem Ljajic ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. Adem Ljajic, Beşiktaş'tan ayrılacak mı, hangi takımdan transfer teklifi var? Detaylar haberimizde...

Sivasspor Ljajic'e talip oldu

Fanatik'in haberine göre; Beşiktaş'ta oynayan ve ilk etapta menajeri aracılığıyla ülkesi Sırbistan’dan kendisine kulüp bulmaya çalışan Adem Ljajic'e Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor talip oldu. 

Ljajic'i ikna turu başladı

Beşiktaş'tan yıllık 3.2 milyon Euro kazanan Ljajic'i Sivasspor kiralık olarak kadrosuna katmak için harekete geçerken, futbolcu için ikna turu da başladı. 

Beşiktaş'ta Adem Ljajic'in performansı

Adem Ljajic bu sezon Beşiktaş'ta 5'i Süper ve 1'i de Avrupa Ligi olmak üzere toplam 6 maçta görev aldı. Sırp futbolcu, geçen sezon ise 29 maçta 7 gol 7 asistlik performans sergilemişti. Ljajic, Beşiktaş'taki ilk sezonunda 32 maçta 9 gol ve 11 asist üretti.

Sergen Yalçın ne demişti?

Adem Ljajic Beşiktaş'ın 2-0 kazandığı Galatasaray derbisinde kadroda yer aldı ancak; fizik olarak hazır olmadığı için şans bulamadı. Hatırlanacağı üzere Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Adem Ljajic yetenekli bir futbolcu. Ama bizim istediğimiz seviyeye gelemezse formayı alamaz" demişti. 

Senin için hazırladığımız haberler