Adem Ljajic, Fatih Karagümrük'te | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
28.09.2022 - 17:12 | Son Güncellenme: 28.09.2022 - 18:44

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük, son olarak Beşiktaş'ta oynayan Adem Ljajic'i kadrosuna kattı. İşte detaylar...

Adem Ljajic, Fatih Karagümrük'te | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük, son olarak Beşiktaş'ta forma giyen ve serbest statüde yer alan Adem Ljajic'i kadrosuna kattığını duyurdu.

Ljajic, Karagümrük'e transfer oldu

Kulüpten yapılan açıklamada, "30 yaşındaki orta saha oyuncusu Adem Ljajic ile önümüzdeki transfer döneminden itibaren geçerli olmak üzere 1.5 yıllık anlaşmaya varılmıştır.

Ligin ikinci yarısından itibaren Karagümrük forması giyecek

Sırbistan Milli Takımı formasını 47 kez giyen başarılı oyuncu 9 gol atma başarısı gösterdi. Kariyerinde 1 Türkiye Süper Ligi, 1 Türkiye Kupası, 2 Sırbistan Ligi ve 1 Sırbistan Kupası şampiyonlukları yaşayan Adem Ljajic, ligin ikinci yarısından itibaren Karagümrük forması giyecek" ifadelerine yer verildi. 

Beşiktaş'a maliyeti 17 milyon Euro

Bilindiği üzere, Sırp yıldızın Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona erdikten sonra hiçbir kulüple anlaşmamıştı. Ljajic'in siyah-beyazlı takıma toplam maliyesi ise 17 milyon Euro'ydu. 

  • Ödenen bonservis: 8 milyon Euro
  • 4 yıllık toplam maaşı: 9 milyon Euro
  • Toplam maliyet: 17 milyon Euro
İlgini Çekebilir
37 milyon Euro'luk "YANCILAR" perişanları oynuyor!
Habere Git

Son maçı 2021'de Karagümrük'e karşı

Beşiktaş ile 85 maça çıkan orta saha oyuncusu 18 gol ve 26 asist kaydetti. Ljajic son maçını Beşiktaş'ın sahasında Fatih Karagümrük'e ( 11.05.2021) 2-1 yenildiği maçta forma giymişti.

Senin için hazırladığımız haberler