Transferde adı Fenerbahçe ile anılan Serhou Guirassy, Borussia Dortmund’a transfer oluyor

Özgür Koç
24.06.2024 - 15:53 | Son Güncellenme: 24.06.2024 - 16:03

Transfer piyasasında adı Fenerbahçe ile anılan Stuttgart'ın golcüsü Serhou Guirassy'ın yeni adresi belli oluyor. Detaylar haberimizde...

Transferde adı Fenerbahçe ile anılan Serhou Guirassy, Borussia Dortmund’a transfer oluyor

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Sky sport muhabiri Florian Plettenberg’in haberine göre adı Fenerbahçe ile adı anılan 28 yaşındaki Gineli santrfor Serhou Guirassy, Borussia Dortmund’a transfer olmak üzere. Stuttgart’ın yıldızı Dortmund’a gitmeye sıcak bakıyor.

18 milyon euro serbest kalma bedeli var

Borussia Dortmund, Guirassy'i kadrosuna katmak için elini çabuk tutuyor. Guirassy'nin kulübüyle 2026 yılına sözleşmesi bulunuyor. Dortmund'un bu transferi bitirmek için Gineli golcünün 18 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemesi gerekiyor.

Arsenal ve Milan da istiyor

Stuttgart’tan ayrılmaya karar veren Serhou Guirassy’yi Dortmund dışında Premier Lig'den Arsenal ve Serie A'dan Milan’ın da istediği belirtildi.

Gol krallığı yarışında ikinci oldu

Bundesliga’da forma giydiği 28 maçta 28 kere rakip fileleri havalandıran Guirassy, 2 asist yaparak da takım arkadaşlarını gol ile buluşturdu. Gineli futbolcu Bundesliga'da Bayern Münih'in yıldızı Harry Kane'in ardından gol krallığı yarışını ikinci sırada tamamladı. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 40 milyon euro olarak gösteriliyor.

Senin için hazırladığımız haberler