Adı Galatasaray'la anılan Blanc'dan haber var! Menajeri konuştu...

01.12.2017 - 11:30 | Son Güncellenme: 01.12.2017 - 11:30

Adı Galatasaray'la anılan Blanc'dan haber var! Menajeri konuştu...

Son dönemde Galatasaray'da Igor Tudor'un yerine geleceği iddiaları bulunan Laurent Blanc için menajeri Jean-Pierre Bernes'ten önemli açıklamalar geldi. 

Blanc'ı isteyen takımları açıkladı!

L'Equipe gazetesine özel bir röportaj veren Bernes, Rennes kulübünün Blanc için kendisiyle temasa geçmediğini söylerken, "Bunun onu ilgilendirecek bir proje olmayacağını biliyorlar. Avustralya ve ABD Milli Takımları ile bazı İngiliz ekipleri onu istedi. Ama Paris'i çalıştırdıktan sonra en az onun kadar büyük bir kulüpte çalışmak istersiniz" ifadelerini kullandı. 

Blanc büyük takımlardan teklif bekliyor!

Blanc'ın yeniden takım çalıştırmak için hevesli olduğunun altını çizen Bernes, "Ama takım çalıştırmak için takım çalıştırmak istemiyor. Büyük bir kulüpte büyük bir projede çalışmak istiyor. Eğer istediği proje gelmezse duruma bakacağız. Ama Laurent o çapa sahip. Doğru zamanı beklemek lazım. Böyle kulüplerde uzun yıllar görev aldıktan sonra bir iki sene ara vermek iyi gelebilir" dedi. 

Laurent Blanc'ın çalıştırdığı takımlar!

2007-2010 yılları arasında Bordeaux'yu çalıştıran Blanc sonrasında Fransa Milli Takımı (2010-2012) ve PSG'de (2013-2016) görev aldı.

Laurent Blanc kimdir?

Futbolculuk kariyerine 1983'de Montpellier'de başlayan Blanc kariyerinde Napoli, Nimes, saint-Etienne, Auxerre, Barcelona, Marsilya, Inter ve Manchester United formaları giydi.

Fransa Milli Takımı'yla 1998 Dünya Kupası ve 2000 Avrupa Şampiyonası zaferleri yaşayan 52 yaşındaki Fransız, teknik direktörlük kariyerinde de PSG ile üç, Bordeaux ile bir lig şampiyonluğu yaşadı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler