Adil Gevrek açıkladı! Yalçın Ayhan...

24.06.2017 - 23:15 | Son Güncellenme: 24.06.2017 - 23:15

AJANSSPOR – Evkur Yeni Malatyaspor BaşkanI Adil Gevrek, yayıncı kuruluş beIN Sports’a özel açıklamalar yaptı.

Gevrek’in yaptığı açıklamalardan Ajansspor’un derledikleri şu şekilde :

"Dia ile imza aşamasına geldik"

Görüştüğümüz oyuncular var. Transfer komitesi, teknik heyet çalışıyoruz. İmza attığımız, imza aşamasına gelen oyuncularımız var. Birkaç gün içinde bu isimler de belli olacak. Issiar Dia ile bir aşamaya geldik. İmzaya kaldı. İnşallah kısa zamanda imzayı atmış olacağız.

Yalçın Ayhan ve yapılacak transfer sayısı hakkında...

Başakşehir’den ayrılan Yalçın Ayhan ile de ilgileniyoruz. Ama henüz netlik kazanmadı. O yüzden net konuşamıyorum. Biz transferlerde sabırlı ve dikkatli oluyoruz. Önemli olan doğru transferler yapmak. Yeni bir takım kurulacak. 12-13 tane transfer yapılacak. Hepsinin birbirine uyum sağlaması kolay değil. Biraz daha dikkatli ve titiz davranıyoruz. Belki biraz zaman alacak ama önemli olan doğru transfer yapmak.

Evkur Yeni Malatyaspor neyi hedefliyor?

Biz 3 yıl içinde Avrupa düşünüyoruz. İlk sene kolay değil. Önce kalıcı olmak gerek. Her alanda bunu başarmak gerek. Süper Lig’de bizim kalıcı olmamız gerek. Ondan sonra da hedeflerimiz doğrultusunda gideceğiz. İnşallah uzun vadeli planlamayı da yapacağız. İlk yol zor olacak. Yeni bir takım kuracağız. İnşallah başarılı oluruz.

Senin için hazırladığımız haberler