Adil Gevrek'ten Guilherme açıklaması! Beşiktaş'a transfer olacak mı?

13.01.2020 - 18:38 | Son Güncellenme: 13.01.2020 - 18:38

Adil Gevrek'ten Guilherme açıklaması! Beşiktaş'a transfer olacak mı?

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Ajansspor Haber Müdürü Kenan Başaran'a özel açıklamalarda bulundu. Adil Gevrek, Guilherme ve Sergen Yalçın başta olmak üzere birçok konuya değindi.

Guilherme'yle ilgili bizim de saklı haklarımız var!


Adil Gevrek, Guilherme'yle ilgili şunları söyledi:

"Son zamanlarda gündemde olan bir oyuncu. Bu görüşmelerin bu şekilde olmaması gerektiğini daha önce de söylemiştim. Bizim için bizi aramamaları sıkıntıydı. Başkan'da görüşmeler yapılmış ama haklısınız dedi. Guilherme'yle alakalı net bir şey olursa 1-2 güne bizi arayacaklar ama şu an için bir şey yok. Şu ana kadar gitti geldi birçok şey konuşuldu ancak bizim de orada saklı olan haklarımız var. Biz zaten Guilherme gitmek isterse ona kolaylık sağlayacağımızı ilettik. Bu transfer için bizim de onayımız lazım, bizim saklı haklarımız var. Öyle bir şey olursa oturulup, konuşulup, çözülecek meseleler bunlar. Biz burada kulübün ve oyuncunun menfaatini düşünerek hareket edeceğiz. Ancak bu kadar konuşulması hoş değil. Bizim yarın maçımız var. En azından bir telefon edilebilirdi. Sayın Başkan'da "evet haklısınız" dedi. Bunu daha da büyütmek istemiyoruz. Olursa bu olay 1-2 güne sonuçlanır. Olmazsa'da Guilherme bizim oyuncumuz sonuçta."

 

Sergen Hoca'nın bir sıkıntısı yok!

Sergen Yalçın'la ilgili de açıklamarda bulunan Adil Gevrek şunları söyledi:

"Sergen Hoca'nın bir sıkıntısı yok. Doğal olarak 5. olan bir takıma getirip bunu 4. yap dersen hoca da transfer ister. Biz oturup ekonomik dengelerimizi konuştuk. Elbette bir hedefin varsa 5. veya 4. olmak istiyorsan transfer de istersin. Bu konularda sportif başarı kadar ekonomi de önemli. Belki 1-2 transfer yaparız. Genel olarak şunu söyleyebilirim Sergen Hoca'nın bir sıkıntısı yok. Bu tarz çalıştay'ları ben çok değerli buluyorum."

 

Herkesin adil ve şeffaf olmasından yanayım!

Harcama Limiti meselesine de değinen Yeni Malatyaspor Başkanı şu açıklamalarda bulundu:

Bu Limit'in 30'a 40'a çıkması bizi ilgilendirmiyor. Ancak ben her şeyin şeffaf ve adil olmasından yanayım. Bana nasıl olsa bir şey olmuyor diyerek işin arka tarafında kalmamak lazım. Ben 30'un 40'a çıkmasına karşı çıktım. Ancak 30'un 40'a çıkması ayrı bir olay, faiz oranının düşmesi çok ayrı bir olay. Biz 30'tan 40'a çıkmasın diye karşı çıktık ve bunu başta yapsaydınız dedik. Bu gün ben 10 lira ödeyecekken 5 lira ödüyorum yani 5 lira daha hakkım var. Bu hak benden alınmamalı.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler