Adil Gevrek'ten Nihat Özdemir'e cevap!

11.02.2020 - 20:30 | Son Güncellenme: 11.02.2020 - 20:30

Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Kulüpler Birliği toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Gevrek, TFF Başkanı Nihat Özdemir'in geçtiğimiz hafta ertlenen Btc Turk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçıyla ilgili konuşmasına cevap verdi.

Özdemir şu ifadeleri kullanmıştı:

"Btc Turk Yeni Malatyaspor-Trabzonspor maçının ertelenmesi belli olduktan sonra, Yeni Malatyaspor ertesi sabah tüm takım neden Antalya'ya gitti? Neden Malatya'da kalmadı? Size o açıklamayı yapan kulüp başkanımıza sorun, 'Niye Malatya'dan takımı Antalya'ya götürdün?' diye. Lütfen çıkınca Sayın Adil Gevrek'e sorun, çok güvenliyse kendi futbolcuları mı gitmek istedi Antalya'ya, onlar mı gitmek istedi?"

Gevrek'ten Özdemir'e cevap! 

Ajansspor'dan Salim Manav'a konuşan Adil Gevrek, "TFF Başkanı Nihat Özdemir, 'Btc Turk Malatyaspor, Neden Antalya'ya gitti? Neden Malatya'da kalmadı?' diye sordu. Antalya'ya gitme programımızı depremden önce belirlemiştik. Süper Lig'e çıktığımızdan beri Antalya ya da Alanya ile oynayacağımız deplasman maçlarından 1 hafta önce Antalya'da kamp yapıyoruz. Bu yıl da bu kampın üçüncüsü gerçekleşti. Guilherme transferinde 40 bin Euro dışında kazancımız 462 bin Euro. Trabzonspor, Guilherme'nin kulübümüzden alacaklarını da ödedi." ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR- 

Senin için hazırladığımız haberler