Adil Gevrek'ten taraftarları heyecanlandıran transfer açıklaması!

30.07.2018 - 18:56 | Son Güncellenme: 30.07.2018 - 19:37

Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek TRT Spor'da canlı yayında gündeme dair soruları cevapladı. İşte Adil Gevrek'in konuşmasından Ajansspor'un derledikleri...

Adil Gevrek'ten taraftarları heyecanlandıran transfer açıklaması!

Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek TRT Spor'da canlı yayında gündeme dair soruları yanıtladı. İşte Adil Gevrek'in konuşmasından Ajansspor'un derledikleri...

Transfer yapacağız. Bizim her zaman yapacağız transferlerin doğru tranfer olması lazım. Takımı benimsesi lazım. Yapacağımız transferler kolay transferler değil. En kısa süre içerinsde 3 ya da 4 transfer yapacağız. Ama mecvutta iyi bir takımımız var. Geçen sezon ilk 11 oynayan takımıımızın yüzde 90'nını koruduk ve bu takım geçen sezon ligde 43 puan almış bir takım.

Yapacağımız transflerin üst düzey olması lazım. O anlamda biraz gecikme oluyor.  Burada birkaç yerli oyuncumuz ile görüştük. Gelmek istemeyen oyuncular oldu. Bonservisi yüksek olan oyuncular oldu. Yoksa transfer yapmayacağız anlamına gelmiyor. 

O arkdaşımı tekrar kutluyorum, tebrik ediyorum. Transfer olmayınca espiri bir dille bir şey yapmışlar. Hoşuma gitti. Maça davet ettik. Taraftarlarla aramızda ileşitim var. Taraftarımız sabırlı olsun bu takım iyi bir takım olacak. 

Yok. Takip edildiğini biliyorum. Herhangi resmi bir teklif bize gelmedi. Basında konuşuluyor ama resmi bir teklif bize ulaşılmadı. Türkiye'de ben de dahil bir oyuncu alacaksam menajerle değil ben kendim aramalıyız.  Belki ilgilendikleri doğru ama resmi bir teklif yok. Sadık bizim için önemli bir oyuncu, takıma büyük katkı sağladı. Ama Sadık ve diğer oyuncular için gelen teklif olursa hem oyuncunun önünü kapatmamak adına hem de Malatya'nın menfaatleri doğrultusunda transferlere izin verebiliriz. Gelen teklifleri değerlendiririz.

Her oyuncu değerlidir. Bizim gündemimizde Tarık Çamdal ve Sercan Yıldırım yok. Farklı farklı isimler konuşuluyor. Ama şuanda 3 ya da 4 transfer yapacağız. Bunların yüzde 90'nı yabancı olacak. Şuan net bir şey yok. 

Bu transferleri yaparken bizim ilkelerimiden biri Malatya'nın menfaati. Ama ekonmik anlamda da 3 - 4 yıllık sözleşmeler, 30 yaşındaki 31 yaşındaki adama, her gelene istediği parayı vermek doğru şeyler değil. Biz transfer tabi ki yapacağız. Bunların mutlaka bizim iyi hesap yapmamız lazım. Bu kulübün menfaatini düşünmek zorundayız. Malatya camiamızın bize inanmasını bekliyorum. 4 yıldır aynı  sıkıntılar yaşanıyor. Yapacağmız transferleri de yarın göndermek için külfet olmaması lazım. O anlamda biraz gecikmeler oluyor. Ama yapacağımız translerinde toy transfer olmadığını söylemek istiyorum. En kısa zamanda transferler inşallah gerçekleşir. 

Her zaman bir yıldız var mı diye soruyorlar. Ben şu taraftan bakıyorum takıma ne kadar katkı sağlar hesabını yapıyorum, yıldız konusunda. Daha doğrusu yıldzı adayları olanlar konusunda. Hem yıldız hem de takıma katkı sağlayacak birisi olursa o daha da iyi olur. Bazen bu hesap tutmuyor.

Ekonomik anlamda Türkiye'de büyük sıkıntı var biliyorsunuz. Ama şuanda Türkiye'de 5 tane kulüpten bir tanesiyiz borcu olmayan. Tabi ki birkaç ay gecikme her kulüpte var. Biz kulübü zora sokmak istemediğimiz için transferler gecikiyor.

Zoran Tosiç transferinin yüzde 90'nı bitirdik ama sakatlık konusu ortaya çıkınca geri adam atmak zorunda kaldık. Ama yine söyleyeyim takıma uyuma sağlayacak isim araştıryoruz. Tosiç o isimlerden birisiydi, ama olmadı.

Sertaç bizim için önemli. İyi bir performans gösterdi geçen sene. Fenerbahçe ile görüşmesi olmuştu. Bize teklif getirmişlerdi devre arasında. Ama şuan resmi bir teklfi yok. Türkiye'de yerli kalecilerde önemli isimlerden birisi Sertaç, bizde de iyi bir performans yakaladı. Ama resmi bir teklif olmayınca burada konuşmak doğru değil. 

Azubuike'ye yurtdışından görüşmeler var. Ama şuan resmi bir reklif yok. Her an resmi bir teklif gelebilir.  Devre arasında bir teklif gelmişti Fransa'dan ama biz vermemiştik. Ama şimdi İspanya'da farklı yerlerden teklif gelebilir, görüşme içerisindeyiz. Ama resmi teklif olmadığı sürece görüşemeler önemli değil, önemli olan resmi teklif gelmesi.

Transfer konusunda bize inansınlar güvensinler, takımlarına sahip çıksınlar, taraftar en büyük gücümüz.

Senin için hazırladığımız haberler