Adil Gevrek'ten transfer açıklaması! 'Victor Ayala gündemimizde'

24.06.2019 - 20:01 | Son Güncellenme: 24.06.2019 - 20:01

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Adis Jahovic transferinden sonra açıklamalarda bulundu. TRT Spor’da konuşan ve bu transferin takıma çok katkıda bulunacağını söyleyen Adil Gevrek’in açıklamaları şu şekilde:

''Artık forvet bölgesinde sıkıntı çekmeyeceğiz''

Jahovic'i ve Malatyaspor'u Allah utandırmasın. Teknik ekibin ve bizim çok istediğimiz bir oyuncuydu. Artık forvet bölgesinde sıkıntı çekmeyeceğiz. Göztepe'deki performansının üzerine çıkacağını düşünüyorum. Hocamızın bizzat istediği bir oyuncuydu. Karakteri ve kişiliği de bizim için çok önemli. Takımımıza çok katkı sağlayacak.

''Orta saha ve stopere transfer istiyoruz''

Transferler devam ediyor. Şimdi orta saha ve stopere transfer yapmak istiyoruz. Bizim doğru transferler yapmamız lazım. Titiz çalışıyoruz. Sergen hocanın oyuncuyu ayağa kaldırmak gibi bir özelliği var. Şu an Alper'le ilgili bir görüşme olmadı. Hocanın talebi olursa oturup konuşuruz. Transferler bitme noktasına gelince duyururuz. Bizim ilgilendiğimiz oyuncular zor oyuncular.

''Ayala gündemimizde''

Victor Ayala bizim gündemimizde. İlgilendiğimiz bir oyuncu ama imza atmadan da bir şey söylemek doğru olmaz. Başka oyuncular da var görüştüğümüz. İnşallah doğru transferler yapmak istiyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler