Adil Gevrek'ten transfer mesajı: "Konuşuluyor ama..."

09.01.2020 - 20:08 | Son Güncellenme: 09.01.2020 - 20:10

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, TRT Spor'a yaptığı açıklamada Guilherme ve Jahovic'e teklif gelirse kolaylık sağlayacaklarını açıkladı.

Guilherme'nin olası transferi hakkında konuşan Gevrek, "Bizde de gidecek ve gelecek oyuncular var. Guilherme bizim için önemli bir futbolcu. Geçen sene de bizim takıma değer kattı. Bu sezon tekrar kiralarken onu başka takımlar da istemişti. Büyük takımlardan teklif gelirse önünü açacağımızı söylemiştik. Bu sadece Guilherme için değil diğer oyuncular için de geçerli. Kulübün menfaatini de düşünmek zorundayız. Konuşuluyor ama resmi bir şey yok" dedi.

Jahovic, Beşiktaş'a mı transfer olacak?

Adil Gevrek'in diğer açıklamaları şu şekilde:

Jahovic de bizim için çok değerli bir oyuncu. İyi de bir performans yakaladı. İkinci yarı daha iyi olacak. Resmi bir şey olmadan konuşmak doğru değil. Yurt dışından da konuşmalar oldu. Resmi bir şey olmadan konuşmak doğru değil. Değerini bulan oyuncuları vermek istiyoruz. Biz kiralık değil, kulübe para kazandırmak istiyoruz.

"1 transfer yapacağız"

Mehmet Ekici ve Oğuzhan Özyakup kıymetli oyuncular. Şu an mevcut kadromuza en fazla 1 oyuncu alacağız. Giden olursa sayı artabilir.

Öte yandan Adil Gevrek, Guilherme'yle ilgilenen takımlar hakkında isim vermekten kaçındı.

Senin için hazırladığımız haberler